Αρνητικά και τα 430 rapid tests που έγιναν σε εκπαιδευτικούς του Δήμου Κοζάνης 

By Ιανουαρίου 12, 2021

 

Η σχολική κοινότητα ήδη έχει προετοιμαστεί για την επανέναρξη των δια ζώσης  μαθημάτων σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και δομές ειδικής αγωγής, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης έγιναν  όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με την αρωγή της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ώστε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ να πραγματοποιηθούν rapid tests covid-19 στους εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα,  κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρέθηκε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στον χώρο του δημόσιου ΚΤΕΟ στην Λευκόβρυση, όπου πραγματοποίησε δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through),  στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και της ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων .

Επίσης,  rapid tests πραγματοποιήθηκαν και στους εκπαιδευτικούς των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Κοζάνης, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας.

 Τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι αισιόδοξα, καθώς από τα 430 rapid tests που διενεργήθηκαν συνολικά, όλα ήταν αρνητικά.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ