Σωματείο επαγγελματιών οδηγών φορτηγών αυτοκίνητων Νομού Κοζάνης: Καταδικάζουμε την απόφαση της ΔΕΗ

Καταδικάζουμε την κατάπτυστη απόφαση της ΔΕΗ Α.Ε. που προχώρησε στην τιμωρία του εργαζόμενου του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Τεντσογλίδη Ηλία με 4 μήνες αργία και άλλους 3 εργαζόμενους με μικρότερες ποινές εξαιτίας κινητοποίησης που πραγματοποιήσαν κατά την παρουσία του προέδρου της ΔΕΗ Α.Ε κ. Παναγιωτάκη στην περιοχή πριν περίπου ένα χρόνο.

Η ΔΕΗ Α.Ε. στους χώρους της οποίας έχουν αυξηθεί τα ατυχήματα με θύματα συναδέλφους οδηγούς, που παραχωρεί μεταφορικό έργο σε ιδιώτες, κόβει μισθούς κ.α στόχο έχει την με κάθε τρόπο μείωση του κόστους και αύξηση της κερδοφορίας της

Με τις τιμωρίες αυτές στέλνει το μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί τίποτα που πάει κόντρα στα κέρδη της. Τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος γι’αυτήν αποτελούν κόστος. Έτσι αντί να πάρει μέτρα για την προστασία των κατοίκων της περιοχής και των εργαζόμενων της επιχείρησης από το εξασθενές χρώμιο, προχωράει μοιράζοντας τιμωρίες σε όποιον διεκδικεί τα δικαιώματα του.

Το ζήτημα δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους που διώκονται αλλά όλους τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ Α.Ε. και το λαό της περιοχής. Προσπαθούν να μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι μπροστά στις σημαντικές εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας όπως η πώληση μονάδων και ορυχείων που θα έχει σαν αποτέλεσμα την όξυνση του ανταγωνισμού που θα σημάνει ανεργία, εξαθλίωση και για τους συναδέλφους οδηγούς.

Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγωνιζόμενων εργαζομένων του Συλλόγου Αγίου Δημητρίου –Ρυακίου και καλούμε την ΔΕΗ Α.Ε να πάρει τώρα τις τιμωρίες πίσω.

Last modified on Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 13:47

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ