Από συνδικαλιστές του Σπάρτακου διαμαρτυρία για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Το Σάββατο έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης

Συνδικαλιστές του Σπάρτακου βρέθηκαν, το Σάββατο, λίγο μετά τις 18:30, έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης, παρά την ακύρωση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Γ. Ντζιμάνη, ο οποίος, νωρίτερα, με δελτίο τύπου, ανέφερε πως η αναβολή γίνεται με ευθύνη του εργατικού συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρόσβασης του ακροατηρίου στο χώρο της εκδήλωσης,.

Ο πρόεδρος του σωματείου Μ. Μόσχου, μίλησε στους παρευρισκόμενους, λέγοντας πως δεν είναι προσωπικό το θέμα (δηλ. με τον Γ. Ντζιμάνη), αλλά η συγκεκριμένη ενέργεια κι άλλες που θα ακολουθήσουν, εντάσσονται στο πλαίσιο των δράσεων του συνδικάτου απέναντι στο νομοσχέδιο πώλησης λιγνιτικών μονάδων.

H ανακοίνωση του κ. Ντζιμάνη:  «Σας ενημερώνω ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση για σήμερα 14 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30 στο Στρατιωτικό κατάστημα: αίθουσα Φίλιππος, με σκοπό την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της Π.Ε. Κοζάνης, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ με ευθύνη του εργατικού συνδικάτου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρόσβασης του ακροατηρίου στο χώρο της εκδήλωσης, με σκοπό τη ματαίωσή της.

Σεβόμενος το χώρο που είχε επιλεγεί για την εκδήλωση, καθώς και τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Μπαλταδώρου Γεωργίου, ο οποίος σήμερα κηδεύεται, καθώς και τις προσωπικές και κομματικές μου αξίες, που είναι ενάντια στη βία και καταστολή του εργατικού κινήματος και θέλοντας να αποφύγω το διχασμό της τοπικής κοινωνίας, αναβάλλω την εκδήλωση. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τον τόπο και το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ζητώ συγγνώμη και την κατανόηση σας για την αναβολή». 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ