Αλλαγή πορείας στο Δήμο Κοζάνης ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΝΟΥΛΑ ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

By Σεπτεμβρίου 09, 2019

Σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ανάδειξε χθες ομόφωνα (πλην της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης που ψήφισε λευκό) το προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόεδρος, μετά από πρόταση του Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα αναλαμβάνει η Νούλα Τουμπουλίδου. Αντιπρόεδρος , ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρη Ιωαννίδη, αναλαβαίνει ο Γιάννης Γρηγοριάδης και Γραμματέας μετά από πρόταση του Κυριάκου Μιχαηλίδη, αναλαμβάνει ο Τάσος Ραφαηλίδης.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Λάζαρος Μαλούτας ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους, για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο στο Δήμο Κοζάνης οι οποίοι είναι οι εξής: Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας: M. Αμανατίδου (παράταξη Μιχαηλίδη).Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου: Β. Βασιλακόπουλος (παράταξη Μαλούτα).Αντιδήμαρχος Δημοτικών Διαμερισμάτων: Γ. Δουγαλής (παράταξη Μαλούτα).Αντιδήμαρχος Πολιτισμού: Ε. Κουμτζίδου (παράταξη Μαλούτα).Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας & Αναπληρωτής Δήμαρχος: Κ. Κυριακίδης (παράταξη Μαλούτα).Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Ευάγγελος Σημανδράκος.Αντιδήμαρχος Οικονομικών: Μάρκος Φλώρος (παράταξη Μαλούτα). Απίσης ο κ. Μαλούτας ανακοίωσε τους Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου:Τάνια Βεντούλη Εντεταλμένη Σύμβουλος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης & σε θέματα Παιδείας.Τάσος Σιδηράς Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγειας, Πρόληψης και προαγωγής της Υγείας & προγράμματος Α’ βοηθειών και Γρηγόρης Τζουμερκιώτης Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας
Για «αλλαγή πορείας στο Δήμο» έκανε λόγο στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας ζητώντας την συνεργασία και συνεννόηση όλων των παρατάξεων και δημοτικών υπάλληλων για το καλό το Δήμου και των πολιτών. Σε πνεύμα συνεργασίας και οι δηλώσεις των άλλων επικεφαλείς των παρατάξεων με εξαίρεση του Λευτέρη Ιωαννίδη που τόνισε ότι η παράταξη θα ασκήσει κριτική όπου χρειαστεί. Επίσης και ο Φώτης Κεχαγιάς δήλωσε ότι θα βρίσκεται στην «πλευρά της αντιπολίτευσης».

Νούλα Ντουμπουλίδου: Η νέα πρόεδρος δίνοντας δείγματα γραφής της προεδρίας που θα ασκήσει στο ανώτερο Όργανο του Δήμου, ευχαρίστησε καταρχήν τον Δήμαρχο και στη συνέχεια τους επικεφαλείς και τους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο της. Η Νούλα Τουμπουλίδου σημείωσε ότι θα προσπαθήσει μ’ όλες τις δυνάμεις της να φανεί αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης έχοντας ως κυρίαρχο στόχο « να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς».
Λάζαρος Μαλούτας: «Ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή πορείας και προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο σε πνεύμα συνεργασίας και συγκλίσεων» σημείωσε ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας στην χθεσινή τοποθέτηση κατά την έναρξη των δημαιρεσιών χθες το πρωί στο Κοβεδάρειο. Μέσα από τον προγραμματικό λόγο, τις συνεργασίες με συντονισμένες προσπάθειας και συγκλίσεις «θα λειτουργήσουμε για πάμε τον Δήμο σε ανάπτυξη» σημείωσε ο κ. Μαλούτας καλώντας όλους τους δημοτικούς συμβούλους να στρατευτούν στον αγώνα για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος και ο τόπος ευρύτερα!
Λευτέρης Ιωαννίδης: Για συντονισμένες συνεργασίες και καινοτόμες συνεργασίες έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας ότι το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο με τον «Κλεισθένη» επιτάσσει συνεργασίες και προγραμματικό πλαίσιο μέσα από συναίνεση. Ταυτόχρονα ο Λευτέρης Ιωαννίδης υπογράμμιζε τον την ανάγκη του αντιπολιτευτικού λόγου και της κριτικής όπου απαιτείται τονίζοντας: «θα κάνουμε αντιπολίτευση και σκληρή όποτε και όταν χρειαστεί»

Κυριάκος Μιχαηλίδης: «Είμαστε αναγκασμένοι μέσα από το νέο αυτοδιοικητικό τοπίο να συνεργαστούμε και να πετύχουμε προς όφελος των πολιτών» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μιχαηλίδης . Η συνεργασία μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο θα βοηθήσει να προχωρήσει ο τόπος μπροστά, ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης προσθέτοντας, «καλούμαστε να βοηθήσουμε τον πολίτη στην καθημερινότητα του»!
Ευάγγελος Σημανδράκος: Το θέμα της συνεργασίας και προγραμματικών συγκλίσεων, έθεσε στην τοποθέτηση του και ο Ευάγγελος Σημανδράκος . «εργασία με σθένος , προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες για το Δήμο και τους πολίτες» υπογράμμισε ο κ. Σημανδρακος.
Φώτης Κεχγιάς: «Ο Δήμαρχος επέλεξε με ποιες παρατάξεις θέλει να συνεργαστεί» ανέφερε ο Φώτης Κεχαγιάς υπογραμμίζοντας ότι θα βρίσκεται από την πλευρά της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ταυτόχρονα ο κ. Κεχαγιάς πρόσθεσε ότι η παράταξη του θα ασκεί αποτελεσματική αντιπολίτευση ενώ θα στηρίξει τα όσα θετικά για το Δήμο και τους Δημότες!
Ντόντας Στολτίδης: «Αντιδραστική μεταρρύθμιση» χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νόντας Στολτίδης τον «Κλεισθένη» και ξεκαθάρισε στην τοποθέτηση του, ότι « θα παλέψουμε για μην περάσει αυτή η μεταρρύθμιση που είναι βάρος του λαού». Ο κ. Στολτίδης επέκρινε και την τροπολογία της νέας κυβέρνησης για τον «Κλεισθένη» γιατί όπως ανέφερε δίνει υπερεξουσίες στον Δήμαρχο.
Κώστας Κύργιας: Τέλος ο Κώστας Κύριας τόνισε ότι ο ίδιος και παράταξη του θα αγωνισθεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο τα μην επαναληφτούν τα λάθη του παρελθόντος και συμβάλει στο να δοθούν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και την καθημερινότητα των πολιτών!

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ