ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ: Στο Δήμο Κοζάνης δεν περισσεύει κανείς

By Σεπτεμβρίου 03, 2019

Οι εκκρεμότητες και τα ανοιχτά τα ζητήματα τα οποία απασχολούν τους Δημότες Κοζάνης και ευρύτερα την περιοχή απαιτούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Για τη νέα Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Κοζάνης η συνεργασία αποτελεί επιβαλλόμενη πράξη όχι λόγω «Κλεισθένη» αλλά λόγω της σκληρής πραγματικότητας και της αναντίρρητης ανάγκης ο Δήμος να πάει και πάλι μπροστά!
Ο Λάζαρος Μαλούτας επανήλθε χθες στη «γνώριμη» γι αυτόν θέση του Δημάρχου στο Δημαρχείο Κοζάνης, έχοντας βαθειά επίγνωση των προβλημάτων και των ευθυνών που αναλαμβάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Συμμεριζόμενος τα προβλήματα και την «νέα τάξη πραγμάτων» δηλώνει ευθαρσώς ότι «η συνεργασία στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία αποτελεί την πεμπτουσία της πολιτικής της νέας δημοτικής αρχής».

«Τα προβλήματα και οι ανάγκες είναι μεγάλα και χρειαζόμαστε όλοι να παλέψουμε ώστε να τα φέρουμε σε πέρας», τονίζει στο «Θ» ο νέος Δήμαρχος αφήνοντας καθαρά να εννοηθεί ότι η συνεννόηση - συνεργασία με τις παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα είναι φραστική αλλά θα φανεί στην πράξη με την κατανομή αντιδημάρχων και άλλων αξιωμάτων του Δήμου και στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
«Οι θέσεις ευθύνης στο Δήμο είναι πολλές …αντίστοιχες με τα μεγάλα θέματα της καθημερινότητας του δημότη και των αναπτυξιακών προτεραιοτήτων του τόπου μας, γι αυτό και δεν περισσεύει κανείς και κυρίως εμείς οι εκλεγμένοι που λάβαμε την εντολή του πολίτη να υπηρετήσουμε το συμφέρον του για το κοινό καλό», σημειώνει ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης. Βέβαια το πλάνο της συνεργασίας στο Δήμο Κοζάνης θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Κοβεδάρειο όπου θα γίνουν οι καθιερωμένες δημαιρεσίες της νεοεκλεγμένης δημοτικής αρχής.
Ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης καλείται να διαχειριστεί όχι μόνο τα μεγάλα προβλήματα που παραλαμβάνει στο Δήμο αλλά και τον νέο τρόπο διοίκησης του Δήμου μέσα από την σύμπνοια και την συνεργασία εκλεγμένων και πολιτών. Ο Λάζαρος Μαλούτας έχει ακόμη μια μεγάλη προσωπική ευθύνη και υποχρέωση! Να δικαιώσει τους ψηφοφόρους, τους δημότες της Κοζάνης που τον επαναεμπιστευτήκαν με τον ψήφο τους!

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ