Με την παρουσία της υπουργού τουρισμού γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στην Κοζάνη

Με βροχερό καιρό και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη δοξολογία στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου.

Ακολούθησε η Επιμνημόσυνη δέηση στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Ιωάννη Ντόκο, Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

Αμέσως μετά έγιναν οι καταθέσεις στεφανιών από τους εκπροσώπους της πολιτικής , στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας του τόπου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κοζάνης δεξιώθηκε τους επισήμους και τους πολίτες στο Δημαρχείο Κοζάνης. Ακολούθησε η μεγάλη παρέλαση στρατιωτικών, μαθητικών και άλλων τμημάτων επί της Π. Μελά. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου ενώ την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Κοζάνης, εκπροσώπησε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Παραβρέθηκαν επίσης ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο βουλευτής Γιώργος Ντζιμάνης και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

Στην ανάρτηση της Υπουργού Toυρισμού, Έλενας Κουντουρά, μέσω twitter, για τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Κοζάνη ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για τις νέες και τους νέους της Ελλάδας , τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η νέα γενιά είναι ελπίδα και το μέλλον μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ