Ο Παιδικός Σταθμός ΜΠΛΕ-ΜΩΒ ευχαριστεί τη Διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ

By Δεκεμβρίου 03, 2018

Ο Παιδικός Σταθμός ΜΠΛΕ-ΜΩΒ ευχαριστεί τη Διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ, κ Στέλλα Ρουσιάδου, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για συνεργασία.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κοζάνης συμμετείχε ενεργά στο πλαίσιο του προγράμματός μας «Αλεύρι-Ελιά» που πραγματοποίησε ο Παιδικός Σταθμός το μήνα Νοέμβριο. Τα τμήματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής του ΔΙΕΚ Κοζάνης μετέφεραν τη μαγεία δύο παραδοσιακών προϊόντων της μεσογειακής διατροφής (αλεύρι και ελιά) με την μαεστρία της Διατροφολόγου-διαιτολόγου κ. Αναστασίας Σιλιάφη, του αρτοποιού κ. Δημητρίου Μαρκόπουλου, των σεφ κ. Θωμά Καραβέλη και κ. Θωμά Κατσάρα. Μέσα από παραμύθι , παιχνίδι, κατασκευές και βιωματική συμμετοχή των παιδιών, και ενώ ο φούρνος δούλευε ασταμάτητα, φτάσανε με τρόπο μαγικό τα δημιουργήματα των παιδιών, κουλουράκια, κριτσίνια και ελιόψωμα, να πάρουν σάρκα και οστά με ένα αμπρα – κατάμπρα και να τα απολαύσουν γευστικά αμέσως τα παιδιά.

Η συμμετοχή των εκπαιδευομένων αρτοποιών – ζαχαροπλαστών τρυφερή διασκεδαστική απόλυτα καθοδηγητική , όπως άλλωστε και των διδασκόντων καθηγητών τους, δημιούργησαν το αίσθημα της ασφάλειας και οικειότητας στα παιδιά μας με αποτέλεσμα την απόλυτη συμμετοχικότητα τους με απόλαυση και ευχαρίστηση.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού ΜΠΛΕ-ΜΩΒ

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ