Γιάννης Θεοφύλακτος: «Με τα σκάνδαλα καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία»

Πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε την Κυριακή 18 Μαρτίου, στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Θεοφύλακτο, Βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), δικηγόρο και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας και θέμα: «ΚΕΕΛΠΝΟ – NOVARTIS: το Σύστημα Υγείας νοσεί; Σκανδαλώδεις υποθέσεις στο χώρο της Υγείας».

Επίσης, ομιλητής ήταν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος -Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ, ιατρός και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας. Ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε μεταξύ άλλων πως: «οι υποθέσεις των σκανδάλων καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ξέρει ο κόσμος γιατί φτάσαμε σε μειώνεις συντάξεων, μισθών και γιατί αναγκαστήκαμε να μπούμε στα μνημόνια. Κάποιοι φταίνε για αυτό. Η πολιτική ευθύνη του παλαιού πολιτικού συστήματος, Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, δεν παραγράφετε. Οι ποινικές ευθύνες αναζητούνται. Ισχύει το τεκμήριο αθωότητας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα φτάσουμε σε συγκάλυψη».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαχριστόπουλος, σημείωσε: «Αυτή η κυβέρνηση παρέλαβε μια χώρα χρεοκοπημένη. Πιστεύω ότι κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια. Για πρώτη φορά όμως, μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση υφίσταται τέτοιου είδους πίεση».


Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ