Ο Θέμης Μουμουλίδης στο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη ως και την ερχόμενη Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη ως προσκεκλημένος του Ζωγράφειου Λυκείου με αφορμή το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο που διοργανώνεται προς τιμήν του λογοτέχνη Γιώργου Θεοτοκά

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή το 6ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στο Ζωγράφειο Λύκειο της Κωνσταντινούπολης από τις 14-18 Μαρτίου με τη συμμετοχή 22 σχολείων από την Αμερική, την Κύπρο την Ελλάδα και την Πόλη, ο βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση βρίσκεται από σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.
Το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο είναι αφιερωμένο στον Κωνσταντινουπολίτη συγγραφέα Γιώργο Θεοτοκά και είναι υπό την αιγίδα του ΑΘΠ Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Ένα πυκνό τετραήμερο εκδηλώσεων, με επιστημονικό συνέδριο, αναγνώσεις, παραστάσεις, διαγωνισμό διηγήματος και καλλιτεχνικά εργαστήρια που διοργανώνει το Ζωγράφειο με επικεφαλής τον Διευθυντή του κ. Γιάννη Δερμιτζόγλου με τη συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας επιστημόνων και με πολλούς σημαντικούς καλεσμένους.

Ο κ, Μουμουλίδης θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη του Συνεδρίου αναφερόμενος στον πολιτικό και λογοτέχνη Γιώργο Θεοτοκά και στη συνέχεια θα έχει μια συνάντηση με τον ΑΘΠ Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο .

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ