Αλλαγές στον κόμβο του Κρόκου στην πόλη της Κοζάνης

By Σεπτεμβρίου 07, 2018

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα οχήματα και τους πεζούς θα ισχύσουν από την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στον κόμβο του Κρόκου, στην πόλη της Κοζάνης

Προτεραιότητα πλέον στην κίνηση θα έχουν τα οχήματα που εισέρχονται στον κόμβο από τις οδούς Γκέρτσου και 11ης Οκτωβρίου, σε σχέση με τα οχήματα που κινούνται μέσα στον κόμβο και έχουν κατεύθυνση προς τις οδούς Ιωνίας, Αλιάκμονος και Αιόλου.

Τα οχήματα που εισέρχονται στον κόμβο Κρόκου, προερχόμενα από τον κόμβο Λαρίσης και την οδό Ιωνίας, θα δίνουν προτεραιότητα στα οχήματα που κινούνται μέσα στον κόμβο.

Για να αντιμετωπιστεί η μείωση της ταχύτητας ροής της κυκλοφορίας της οδού Ιωνίας προς το κόμβο, κυρίως τις ώρες αιχμής, μονοδρομήθηκε η οδός Ελένης Μήλιου από την συμβολή της με την οδό Ιωνίας και κατεύθυνση ανατολική, για την δυνατότητα διοχέτευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων από την οδό Ιωνίας προς  τον κόμβο Λαρίσης, χωρίς την υποχρεωτική διέλευσή τους από τον κόμβο Κρόκου.

Σε ότι αφορά οχήματα που κατευθύνονται από την οδό Ιωνίας προς το κέντρο της πόλης, θα έχουν την δυνατότητα επιλογής εναλλακτικής διαδρομής, δια των οδών Έβρου-Θεσσαλονίκης-Αριστοτέλους και Γκέρτσου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατακόρυφη και οριζόντια ρυθμιστική και πληροφοριακή σήμανση, που θα τοποθετηθεί, καθώς και στις υποδείξεις  των οργάνων της Τροχαίας, για την ομαλή και ταχύτερη προσαρμογή τους στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πηγή

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ