Συνεχίζεται η ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης Κοζάνης μετά τα προβλήματα στατικότητας

By Σεπτεμβρίου 05, 2018

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ανέγερση των κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης στην Κοζάνη μετά την επίλυση των γεωλογικών προβλημάτων που ενέσκηψαν στα «έγκοιλα»  τα όποια και αντιμετωπίστηκαν οπότε και συνεχίζονται με ασφάλεια οι εργασίες. Η επιπρόσθετη χρηματοδότηση της τάξης των  2,5 εκ. ευρώ που απαιτήθηκε, έχει εξασφαλιστεί σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  Θόδωρο Καρυπίδη, από κεντρικούς πόρους οπότε και το έργο θα συνεχιστεί χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης στο εργοτάξιο της Πανεπιστημιούπολης όπου ξεναγήθηκαν ο Περιφερειάρχης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Τουρλιδάκης, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του έργου  από την εργολήπτρια εταιρία αλλά και την  επιβλέπουσα υπηρεσία της Περιφέρειας και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία των εργασιών καθώς και την συνεργασία των εμπλεκομένων στο έργο.

Με ασφάλεια συνεχίζεται η ανέγερση των κτιρίων σύμφωνα με τους μηχανικούς  και τον εργοταξιάρχη ενώ αισθητή είναι η  πρόοδος των εργασιών, με την αποπεράτωση του έργου να καθυστερεί περίπου ένα έτος από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του.

Πηγή

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ