Συνάντηση της AHEPA Κοζάνης με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής

By Σεπτεμβρίου 05, 2021

Με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο Κορέλα Σωτήριο συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος HJ015 - KOZANI IOANNIS TRANTAS AHEPA HELLAS κ. Καζάκος Ευάγγελος συνοδευόμενος από τα μέλη της Περιφέρειας 25 κκ. Καψάλη Βασίλειο & Τράγια Δημήτριο.

 Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Κορέλας ενημερώθηκε για την ιστορία, τις αρχές, τους στόχους αλλά και τις δράσεις της Οργάνωσης AHEPA σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Κορέλας αφού ευχαρίστησε τα μέλη της AHEPA προχώρησε και ο ίδιος σε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Δυτική Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, ιδιαίτερα κατά την προηγούμενη, ιδιαίτερα δύσκολη, θερινή περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη συνεργασίας, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες αρωγής της AHEPA βάσει των υφιστάμενων αναγκών του τοπικού κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αποφασίστηκε η άμεση δωρεά, εκ μέρους του τμήματος HJ015 - KOZANI IOANNIS TRANTAS, υλικοτεχνικού εξοπλισμού αναγκαίου για τη συνέχιση του πολύτιμου έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ