Τις επόμενες ημέρες μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Κρυσταλλοπηγή

Ο Πρόεδρος του  ΕΟΔΥ  κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας στην Κοζάνη

  “Τις επόμενες ημέρες μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Κρυσταλλοπηγή”

 Η εξαιρετική συνεργασία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)  με τους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας επιβεβαιώθηκε και κατά τις συναντήσεις  εργασίας που είχε  ο Πρόεδρος του  ΕΟΔΥ  κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας στην Κοζάνη.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια το πρωί της Τετάρτης, ενώ το βασικότερο ήταν αυτό του κλιμακίου ΕΟΔΥ στην Κρυσταλλοπηγή όπου θα ελέγχει όσους μπαίνουν στην χώρα μας όπως οι εργάτες γης. Ο κ. Αρκουμανέας είπε σε δηλώσεις του πως:  “Προσεχώς θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και στην είσοδο της Κρυσταλλοπηγής. Το προσωπικό υπάρχει και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μόνιμο κλιμάκιο.  Γενικότερα σε ό,τι αφορά την πανδημία, τα στοιχεία είναι καλύτερα. Έχουμε μείωση των κρουσμάτων, των θανάτων και των διασωληνωμένων στα νοσοκομεία μας. Ο εμβολιασμός προχωρά, σε όλη τη χώρα και είναι η σωτηρία μας. Ωστόσο η πανδημία δεν έχει τελειώσει. Ναι μεν να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά παράλληλα χρειάζεται προσοχή”. 

Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε: “Είναι ενδιαφέρουσα και γόνιμη η συνεργασία μας με τον ΕΟΔΥ. Η Περιφέρειας μας, προσφέρει προσωπικό ώστε να υποστηριχτεί η λειτουργία του ΕΟΔΥ στα τελωνεία. Παράλληλα, έχω θέσει στον κ. Αρκουμανέα ένα αίτημα που αφορά ένα Περιφερειακό Ιατρείο. Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτο ανάχωμα για την προστασία της Δημόσιας υγείας’.

 

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ