ΤΟ “Θ” ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ - Γιώργος Βαβλιάρας: Το βασικό είναι να μην υπάρχουν ελληνοποιήσεις

ΤΟ “Θ” ΣΤΑ  ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

  Γιώργος Βαβλιάρας: “Το βασικό είναι να μην υπάρχουν ελληνοποιήσεις

 ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  

Μικτά κλιμάκια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιούν ελέγχους  τις τελευταίες ημέρες όπως είπε μιλώντας στο “Θάρρος” ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Βαβλιάρας, για τον κορονοϊο, αλλά και για τις ελληνοποιήσεις στα αμνοερίφια.

 “ Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον κορονοϊο και να τηρούμαι αυστηρά τα μέτρα, για να μπορέσουμε να περάσουμε ευχάριστα με τους δικούς μας ανθρώπους, αυτές τις άγιες ημέρες. Δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια ελέγχων. Σκοπός μας δεν είναι σε καμιά περίπτωση να τιμωρούσαμε’, είπε ο κ. Βαβλιάρας. 

Ο κ. Βαβλιάρας ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σφαγείου Κοζάνης πρότεινε ανεπιφύλακτα τα ντόπια αμνοερίφια τονίζοντας:  “Το βασικό είναι να μην υπάρχουν ελληνοποιήσεις. Όλοι πρέπει να προτιμούμε τα δικά μας προϊόντα. Είναι πολύ καλής ποιότητας. Έχουμε τα καλύτερα προϊόντα στον πρωτογενή τομέα. Οι φετινές αγορές είναι κατά 3 ευρώ ακριβότερες από πέρσι. Άρα οι παραγωγοί μας έβαλαν 3 Ευρώ στην τσέπη τους περισσότερο από πέρσι. Οι καταναλωτές μεν θα πληρώσουν κάτι παραπάνω, αλλά τα λεφτά αυτά θα πάνε στους δικούς μας παράγωγους”.

 

 

 

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ