Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Δημητριάδης στα 21 εκ. ευρώ τα χρέη προς την επιχείρηση από δημότες, επιχειρήσεις, δημόσιο

Εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, με το ποσό των 754.202,75 ευρώ, το έργο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης πίεσης, παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου των υδραυλικών παραμέτρων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Κοζάνης».

Όπως είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Αχιλλέας Δημητριάδης «είναι ένα από τα 71 συνολικά ανάλογα έργα που αξιολογήθηκαν θετικά σε πανελλήνιο επίπεδο και εντάχθηκαν στη δράση «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών», του προγράμματος Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.)».

Ο στρατηγικός στόχος του προγράμματος αυτού που ανήκει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 είναι η διασφάλιση της ορθολογικής διαχείρισης των υδατικών πόρων της χώρας καθώς και η βελτίωση της ποιότητας και της επάρκειας των αποθεμάτων με ταυτόχρονη μείωση των διαρροών. Στόχος που αποτελεί σταθερή μέριμνα και επιλογή και της ΔΕΥΑΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει συνεχώς για τη βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πολίτες μέσα και από τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των δικτύων ύδρευσης.

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης ερωτηθείς σχετικά τι θα γίνει με τους καταναλωτές των Κοινοτήτων Ρυακίου-Αγίου Δημητρίου με το εξασθενές Χρώμιο τόνισε «Είμαστε σε μια διαπραγμάτευση με τις δυο κοινότητες. Το νερό από τη στιγμή που έχει καταναλωθεί, πρέπει να πληρωθεί». Τέλος στα 21 Εκ. Ευρώ φτάνουν συνολικά τα χρέη προς τη ΔΕΥΑΚ, (Δημότες, Επιχειρήσεις, Δημόσιο), σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχείρησης, κ. Αχιλλέα Δημητριάδη. Κάποια από αυτά έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση.

Ο κ. Δημητριάδης κάλεσε τους οφειλέτες ακόμη και τώρα να έρθουν σε επαφή με την επιχείρηση, ώστε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ