Δήμος Εορδαίας: Συγχαρητήρια στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας για το Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021

By Φεβρουαρίου 21, 2021

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, που απέσπασαν το Πρώτο Βραβείο της Κοινότητας των Σχολείων της Ευρώπης eTwinning 2021, με το έργο τους eTreeHuggers : 1, 2, TREE, HUG the TREES with me.

Στο έργο, το οποίο στηρίχθηκε στην ιδέα «Αγκαλιάζω τα δέντρα», επιλέχθηκε να αναδειχθεί ο 850 ετών «Πλάτανος των Ηρώων», ο οποίος βρίσκεται στην Κοινότητα Πύργων του Δήμου Εορδαίας.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, των 4 ηλικιακών κατηγοριών και των 5 ειδικών κατηγοριών, δόθηκαν βραβεία που επιλέχθηκαν από 870 έργα που υποβλήθηκαν. Αυτά τα έργα είναι σημαντικά παραδείγματα συλλογικής εργασίας και οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου επέδειξαν άριστα επιτεύγματα.

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, αναδεικνύουν πολιτιστικά την περιοχή μας και τονώνουν την περιβαλλοντική συνείδηση, ενισχύοντας παράλληλα την επικοινωνία ανάμεσα σε μαθητές από διαφορετικά μέρη, προκειμένου να συνεργαστούν, να αναπτύξουν σχέδια, να μοιραστούν και εν ολίγοις να νιώσουν ότι αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής μαθησιακής κοινότητας στην Ευρώπη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο και την Κοινότητα των Πύργων, που συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή ενισχύοντας τη συγκεκριμένη δράση.                                                       

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ