Ο βουλευτής ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση, με την παρουσία του νέουΥφυπουργούΠαιδείας, Άγγελου Συρίγου, στην οποία τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Εορδαίας μας παρουσίασαν την πρότασή τους για τη δημιουργία Πανεπιστημιούπολης στην Πτολεμαΐδα.

Σε μία περίοδο που η καταστροφολογία μονοπωλούσε τον δημόσιο διάλογο, ζήτησα από τα μέλη των ΟΝΝΕΔ Κοζάνης και Πτολεμαΐδας και από τους νέους ανθρώπους της περιοχής, να βγουν μπροστά και να συμμετέχουν με θετικές δράσεις και προτάσεις στον αναπτυξιακό μετασχηματισμό του τόπου μας, στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης.

Δεσμευτήκαμε, τότε, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να διεκδικήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε η μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή να είναι πραγματικά δίκαιη και το νέο παραγωγικό μοντέλο να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα και τις δεξιότητες των ανθρώπων μας.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ απέδειξαν ότι γνωρίζουν τις αλήθειες και αγωνίζονται ενεργά για το μέλλον του τόπου, μακριά από στερεότυπα, στείρες αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες.

Στο πρόσωπο του φίλου προέδρου ΙωάννηΠαρναβέλλη, θέλω να ευχαριστήσω τους αγαπημένους φίλους της ΟΝΝΕΔ και τους νέους ανθρώπους της περιοχής μας, που νοιάζονται και συμμετέχουν στην διαμόρφωση των καλύτερων προϋποθέσεων για την επόμενη ημέρα του τόπου μας.

Θερμά συγχαρητήρια!
Η μεμψιμοιρία δεν μας ταιριάζει!