Με γλέντι στην πλατεία η έναρξη των «Γιορτών της Γης»

Επειδή οι τέσσερις μέρες Γιορτές της Γης δε μας φταναν, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την επανέναρξη του φεστιβάλ μας με το πιο όμορφο καλωσόρισμα από Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018! Και τι θα ήταν πιο ταιριαστό από ένα γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλακοστρωτη πλατεία του χωριού μας, της Βλάστης, με ελεύθερη πρόσβαση, αφού όλες και όλοι είναι καλεσμένοι!

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινωσουμε ότι τα τραγούδια και οι χοροί μας, γύρω από τον πλάτανο, θα οφείλονται στην αγαπημένη Βάσω Βασιλειάδου και στην ορχήστρα της! Ο Περικλής Βραχνος στο βιολί, ο Τάσος Κουφοδήμος στην κιθάρα, ο Φίλιππος Φασούλας στο Κλαρίνο και φυσικά η Βάσω Βασιλειαδου με την υπέροχη φωνή και το αστείρευτο κέφι της θα είναι η εγγύηση για μια αξέχαστη έναρξη των γιορτών της γης 2018!

Η βραδιά αυτή, όπως και όλο το φετινό φεστιβάλ μας, είναι αφιερωμένη στον μπλατσιωτη Στεργιο Βαρβαρουση, εμπνευστή των γιορτών της γης, που η συνεισφορά του ήταν καθοριστική για να εδραιωθεί το φεστιβάλ μας τα τρία πρώτα χρόνια του. Θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον όμορφο τρόπο, μιας και τα θεμέλια που έβαλε τότε αποτέλεσαν έμπνευση και για την επανεναρξη των γιορτών της γης!

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ