Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: “Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να αρνηθεί – σε διάφορες ακροδεξιές παρασυναγωγές – να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας για μνημόσυνο για τους πεσόντες στα Ίμια”

By Ιανουαρίου 27, 2020

Αυτή την περίοδο οι πιο ακραίες ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις επιχειρούν την παλινόρθωση τους και την επανεμφάνισή τους μετά την ήττα της Χρυσής Αυγής, για να συνεχίσουν το εγκληματικό τους έργο.

Αυτή ακριβώς την περίοδο επιχειρείται στην πόλη μας από διάφορες ακροδεξιές παρασυναγωγές η δημιουργία ενός συλλαλητηρίου που θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα, με τα άνω χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας πάντα πατριωτικούς λόγους, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση επικαλούνται μνημόσυνο για τους πεσόντες στα Ίμια.

Όμως, ο κάθε δημοκρατικός πολίτης στην περιοχή μας ξέρει πως αυτό που θέλουν να προκαλέσουν οι νεοναζιστικές οργανώσεις είναι μια ακόμα εκδήλωση μίσους και διχασμού, όπως αυτές που έγιναν στο παρελθόν με επιθέσεις απέναντι σε πολίτες και βουλευτές του νομού. Αυτό συμβαίνει ακριβώς τη στιγμή που ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης.

Σε αυτή τη δημοκρατική και προσφυγική πόλη δεν έχει θέση κανενός είδους φασισμός και καμία συμπεριφορά που μπορεί να τραυματίσει τη δημοκρατία. Γι’ αυτό και χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να αρνηθεί να συζητήσει την παραχώρηση της κεντρικής πλατείας.

Στην δημοκρατική και προοδευτική περιοχή μας δεν χωράει κανενός είδος φασισμός!

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ