Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

By Σεπτεμβρίου 27, 2019

ο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας συντασσόμενο με την συντριπτική πλειοψηφία των Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών της χώρας και λαμβάνοντας υπόψη του τη νέα πραγματικότητα που προκύπτει με την μετάθεση της κατάθεσης του αντεργατικού εκτρώματος, που η κυβέρνηση ονομάζει πολυνομοσχέδιο, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Ένα ¨Αναπτυξιακό Σχέδιο Νόμου¨ όπως ονομάζεται που περιέχει εντέχνως ένα μίνι εργασιακό και συνδικαλιστικό νομοσχέδιο, που παρεμβαίνει απροκάλυπτα με αρνητικό τρόπο στις ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και στην αυτόνομη πορεία των συνδικάτων.

Αρκετά οι εργαζόμενοι πλήρωσαν την κρίση που άλλοι προκάλεσαν, δεν μπορούν να ανεχθούν περεταίρω συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων τους, του βιοτικού τους επιπέδου και την καταστρατήγηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δράσεων.

Οι εργαζόμενοι στέλνουν μήνυμα αντίδρασης και αντίστασης στο πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο, που καταπατά εργασιακά κατοχυρωμένα δικαιώματα και την συνδικαλιστικά ελεύθερη έκφραση των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ