Πτολεμαΐδα: Πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας «Genocide – Μια Αληθινή Ιστορία» σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου

Σας προσκαλούμε στην πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας «Genocide – Μια Αληθινή Ιστορία» την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Θα προηγηθεί ομιλία της Καθηγήτριας Νέας Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κυρίας Ηλιάδου – Τάχου Σοφίας, με θέμα : «Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ : ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ».

Η ταινία είναι μια κινηματογραφική παραγωγή μικρού μήκους, διάρκειας «19» λεπτών,  του Ποντιακού Συλλόγου ‘Πόντος» Norwalk CT και της Βασιλικής Τσανακτσίδου . Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Norwalk Connecticut, στη Philadelphia της Αμερικής και στην Ακρινή Κοζάνης. Τα έξοδα της παραγωγής καλύφθηκαν από τον εθελοντισμό τους και κάποιες χορηγίες ομογενών της Αμερικής. Ο σκοπός είναι μη κερδοσκοπικός. Η διανομή και η προβολή γίνεται δωρεάν με ελεύθερη είσοδο.

Στην παρούσα η φάση, με αφορμή τα 100 χρόνια, η ταινία διατίθεται μόνο για οργανωμένες προβολές σε κινηματογραφικές αίθουσες ή εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων.

Όποιος σύλλογος ή φορέας ενδιαφέρεται για να οργανώσει μια επίσημη προβολή της ταινίας μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα μας https://www.facebook.com/genocidetruestory ή εντός Ελλάδας μπορεί να καλέσει και στο 2461050128, ώστε να γίνουν οι σχετικές συνεννοήσεις, ανακοινώσεις, παραλαβή της ταινίας και του συνοδευτικού υλικού προώθησης.  Για κάθε δημόσια προβολή θα πρέπει πρώτα να υπάρξει συνεννόηση με εμάς ώστε να υπάρξει σωστός συντονισμός και ανάλογη υποστήριξη.

https://www.facebook.com/genocidetruestory

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ