Οι μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας συναντούν τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας κ. Philippe Ray

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 ομάδα μαθητών/τριών του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας επισκέφτηκε, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συνεργατικού προγράμματοςeTwinning που υλοποιείται στο σχολείο, την Έκθεση «Αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη» που πραγματοποιείται στην αίθουσα Αλλατίνη-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Η Έκθεση διοργανώνεται από το Γαλλικό Προξενείο Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και εστιάζει στην ανάδειξη πλούσιου οπτικού και ηχητικού υλικού σχετικά με τη γαλλική παρουσία στη Θεσσαλονίκη.

Οι μαθητές/τριες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Έκθεσης από την κ. Πάσχου Μαριάνθη και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τα στοιχεία που παρουσίασε. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν επίσης με τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Βόρεια Ελλάδα κ.Philippe Ray, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για το 1ο Βραβείο καλύτερου ευρωπαϊκού έργου στη γαλλική γλώσσα που κατέκτησαν στον φετινό διαγωνισμόeTwinning (2018-19) και τους χάρισε μια πολυτελή αναμνηστική έκδοση της Έκθεσης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα συνεργασίας που επισφραγίζεται με φιλίες, εμπειρίες, βιώματα, επιτυχίες! Αξίζει να σημειωθεί πως το Γυμνάσιο Ανατολικού Εορδαίας βρίσκεται μεταξύ των συνεργαζόμενων σχολείων για την υλοποίηση της Έκθεσης και έχει αναλάβει τη συνέντευξη με τον αρχιτέκτονα κ. Cuomo. Κατά την επίσκεψη συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Βαρσαμίδου Αθηνά, Κίκη Σοφία και Μαργιώτης Ιωάννης.

Ο Δ/ντής Η συντονίστρια του προγράμματος

Χ. Πράπας Αθηνά Βαρσαμίδου

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ