Σπάρτακος: Από ομονοίης τα μεγάλα έργα

By Σεπτεμβρίου 14, 2021

Στην Covid εποχή, σε μια περίοδο που πολλά έχουν καταρρεύσει ή έχουν διαλυθεί, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με την αμέριστη στήριξη και ουσιαστική συμβολή ανθρώπων και φορέων κατάφερε (μετά την περσινή παύση) να επανεκκινήσει τον Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου «ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ», που διοργανώθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, με τις καλύτερες συνθήκες.

Ο Δήμος Εορδαίας, το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας και η Σχολή Πυροσβεστών έχουν σταθεί -διαχρονικά- σπουδαίοι συμμέτοχοι στην διοργάνωση και διεξαγωγή του συγκεκριμένου θεσμού και όχι μόνο.

Στο πρόσωπο του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, του αρμοδίου Αντιδημάρχου Χρήστου Κεσκερίδη, του Διοικητή Τροχαίας Πτολεμαΐδας Σπύρου Τάσσιου και του Διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών Αμανατίδη Ιωάννη, το Σωματείο τίμησε σήμερα τους αντίστοιχους φορείς για την αμέριστη συμπαράσταση και αγαστή συνεργασία τους.

Με επισκέψεις στους παραπάνω εκπροσώπους και την επίδοση αναμνηστικών, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέλησε να ευχαριστήσει και να τιμήσει τους συμπαραστάτες του για την πολύτιμη συμβολή τους.

Τέτοιου είδους καταστάσεις είναι λίαν συγκινητικές, καθώς αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη προς το θεσμό του Συνδικάτου και ανοίγουν δρόμους για δημιουργικές και ουσιαστικές συνεργασίες.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ