Δέματα αλληλεγγύης διανείμει ο Δήμος Εορδαίας

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Δέματα αλληλεγγύης διανείμει ο Δήμος Εορδαίας

 Δέματα αλληλεγγύης με βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα διανείμει ο Δήμος Εορδαίας μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης » Εορδαία Εμείς» σε 470 περίπου νοικοκυριά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής στέλνοντας μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Δικαιούχοι των συγκεκριμένων δεμάτων είναι μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι μοναχικοί άνθρωποι, οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, έχουν όμως ανάγκη στήριξης όπως προκύπτει από τα στοιχεία των κοινωνικών υπηρεσιών τονίζει η Αντιδήμαρχος Παιδείας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ζαφειρούλα Σεβαστού, υπεύθυνη του ΤΔΚΑ.

Ο αριθμός των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα συνεχώς αυξάνεται. Κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα, αγωνιζόμαστε ενωμένοι και με μπροστάρη την αγάπη και σύνθημά μας το «Μαζεύουμε τρόφιμα… Μοιράζουμε αγάπη» γινόμαστε ένα για τον συνάνθρωπο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί συνέχεια των δράσεων στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων που πραγματοποιούνται όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Δήμος Εορδαίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κάθε εθελοντή πολίτη ξεχωριστά που στηρίζει τα καλάθια που είναι τοποθετημένα σε τοπικά καταστήματα-σούπερ μάρκετ και τις επιχειρήσεις, τους πολύτιμους χορηγούς που με τις ευγενικές χειρονομίες τους ενισχύουν το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής και τη διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ