ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - Μάσκα – συσκευή για γιατρούς και νοσηλευτές

 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

     Μάσκα – συσκευή  για γιατρούς και νοσηλευτές

  Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, έγινε η πρώτη δημόσια παρουσίαση της μάσκας- συσκευής ως Μέσο Ατομικής Προστασίας στο Νοσοκομείο μας από τους καθηγητές του ΑΠΘ κ.κ. Π.Γκιβίση, Γ. Αντωνόπουλο και τον Θανάση Ρούλη πρόεδρο της Bytox Α.Ε. Η συγκεκριμένη συσκευή-μάσκα αποτελεί καινοτόμο ιδέα και προφυλάσσει τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό από τον ιό covid-19 με πολύ καλά αποτελέσματα.

“Ευχαριστούμε την εταιρία Βytox Α.Ε. για τη δωρεά και την παραχώρηση μιας τέτοιας Μάσκας καθώς και τον π. Υπουργό και Βουλευτή του νομού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο που μας έφερε σε επαφή για την πραγματοποίηση της ενέργειας αυτής’, ανέφερε ο κ. Παπασωτηρίου διοικητής του νοσοκομείου.

 Η ανάρτηση του Μ. Παπαδόπουλου

 “Απο το ΑΠΘ και την Bytox στο ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο Πτολεμαιδας Ελληνική εφεύρεση από Ιδιωτικό και Πανεπιστημιακό τομέα . Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους καθηγητές Π.Γκιβίση τον Γ Αντωνόπουλο και τον φίλο Πρύτανη ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου , τον Θανάση Ρούλη Πρόεδρο της Bytox για την ευγενική προσφορά τους στον Νοσοκομείο μας και κυρίως τον Δκτη Σταύρο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ για την συνεργασία μας Το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην προστασία με αξιοπρεπή και σοβαρή παροχή Υγείας στους συμπολίτες μας την περίοδο COVID . Η συγκεκριμένη συσκευή-μάσκα προφυλάσσει εκείνους μου μας φροντίζουν Ιατρούς Νοσηλευτικό προσωπικόέχουμε υποχρέωση να κάνουμε και εμείς το ίδιο’.

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ