• Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Live
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
Θάρρος Κοζάνης
Optika Katanas
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Morning News
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
VELVITA

Αρχική » Κόσμος » Ντόναλντ Τραμπ: Σήμερα η ορκωμοσία του – Δρακόντεια μέτρα, οι παρουσίες και οι σαρωτικές πρώτες κινήσεις

Ντόναλντ Τραμπ: Σήμερα η ορκωμοσία του – Δρακόντεια μέτρα, οι παρουσίες και οι σαρωτικές πρώτες κινήσεις

Θάρρος
20/01/2025
Κόσμος
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
A A
Ντόναλντ Τραμπ: Σήμερα η ορκωμοσία του – Δρακόντεια μέτρα, οι παρουσίες και οι σαρωτικές πρώτες κινήσεις

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων - Υποσχέθηκε να υπογράψει δεκάδες προεδρικά διατάγματα καταργώντας νόμους του Μπάιντεν

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη του ορκωμοσία, ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να αναλάβει σήμερα καθήκοντα ως ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από μια εντυπωσιακή τελετή που θα πραγματοποιηθεί  σε κλειστό χώρο, εξαιτίας των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών στην Ουάσινγκτον.

Η προσοχή των αμερικανικών, αλλά και των διεθνών ΜΜΕ, είναι στραμμένη στην αμερικανική πρωτεύουσα, με αμέτρητα δημοσιεύματα σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, τα πρόσωπα που θα δώσουν το «παρών», τις ηχηρές απουσίες αλλά και τις πρώτες ενέργειες του Τραμπ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Τραμπ, ο οποίος σε λίγες ώρες θα γίνει επίσημα ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, θα ορκιστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι (7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) μπροστά στο Καπιτώλιο, το εμβληματικό σύμβολο της αμερικανικής δημοκρατίας που είχε δεχθεί επίθεση από υποστηρικτές του, όταν επιχείρησαν πριν 4 χρόνια να αποτρέψουν την επικύρωση της νίκης του Δημοκρατικού αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν. Αμέσως μετά, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος θα εκφωνήσει την πρώτη ομιλία της δεύτερης θητείας του.

Λόγω των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην αμερικανική πρωτεύουσα, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο, στη Ροτόντα του Καπιτωλίου. Αυτή θα είναι η 2η μόλις ορκωμοσία σε κλειστό χώρο στην ιστορία των ΗΠΑ. Ο τελευταίος πρόεδρος που ορκίστηκε με αυτόν τον τρόπο λόγω ψύχους ήταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν το 1985.

Αφού ο απερχόμενος πρόεδρος και η Κάμαλα Χάρις, η οποια  ηττήθηκε από τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, παραδώσουν την εξουσία και τους κωδικούς των πυρηνικών όπλων στον Τραμπ, θα ακολουθήσει η παραδοσιακή παρέλαση στο κλειστό στάδιο Capital One Arena (όπου μεταφέρθηκε λόγω ψύχους) με περίπου 7.500 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων ομάδες στρατιωτικών, πανεπιστημιακών, ακόμη και ιππέων. Στη συνέχεια, ο Τραμπ θα μεταβεί στον Λευκό Οίκο, ενώ η ιστορική αυτή ημέρα θα ολοκληρωθεί το βράδυ με τη συνήθη σειρά χοροεσπερίδων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ με δεξίωση και εκτόξευση πυροτεχνημάτων σε ένα από τα κλαμπ γκολφ του μεγιστάνα των ακινήτων στο Στέρλινγκ της Βιρτζίνια, περίπου μία ώρα μακριά από την Ουάσινγκτον.

Εχθές το βράδυ, την παραμονή δηλαδή της ορκωμοσίας του, ο εκλεγμένος πρόεδρος μίλησε ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του στο κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας. Σε αυτήν την ένθερμη ομιλία διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τους υποστηρικτές του ότι θα υλοποιήσει κεντρικές δεσμεύσεις τις εκστρατείας του, όπως οι μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών και η επιβολή δασμών σε χώρες όπως το Μεξικό και ο Καναδάς, ενώ υποσχέθηκε να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και το χάος στη Μέση Ανατολή.

«Κάθε ριζοσπαστικό και ανόητο εκτελεστικό διάταγμα της κυβέρνησης Μπάιντεν θα καταργηθεί μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που θα ορκιστώ», είπε χθες χαρακτηριστικά.

Το «κεφάλαιο» της ορκωμοσίας θα κλείσει με μια τελετή στον εθνικό καθεδρικό ναό της Ουάσινγκτον αύριο, Τρίτη.

Το χρονοδιάγραμμα σε ώρα Ελλάδας

12:00 μ.μ.: Ξεκινούν οι έλεγχοι ασφαλείας στο Καπιτώλιο.

3:00 μ.μ.: Λειτουργία στον Επισκοπικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο κέντρο της Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια, ο Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια θα κατευθυνθούν στον Λευκό Οίκο για να πιουν τσάι με τον απερχόμενο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν. Παραδοσιακά, ο απερχόμενος πρόεδρος συνοδεύει τον νέο πρόεδρο στο Καπιτώλιο.

Γύρω στις 4:30 μ.μ.: Ξεκινά η ζωντανή μουσική και οι εισαγωγικές ομιλίες. Η Κάρι Άντεργουντ θα ερμηνεύσει το τραγούδι «America the Beautiful» πριν από την ορκωμοσία του Τραμπ.

Γύρω στις 5:00 μ.μ.: Αρχίζουν να καταφθάνουν οι επίσημοι καλεσμένοι.

6:30 μ.μ.: Όσοι έχουν προσκλήσεις πρέπει να έχουν φτάσει μέχρι αυτήν την ώρα.

7:00 μ.μ.: Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η μεταβίβαση της εξουσίας πραγματοποιείται ακριβώς στις 7:00 μ.μ. στις 20 Ιανουαρίου. Ο Τραμπ θα δώσει τον προεδρικό όρκο κατά την τελετή ορκωμοσίας.

Η τελετή ορκωμοσίας είναι παραδοσιακά η στιγμή που ο νέος πρόεδρος εκφωνεί επίσης την πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος.

Λίγο μετά τις 7:00 μ.μ.: Λαμβάνει χώρα η επίσημη και τελετουργική αποχώρηση του απερχόμενου προέδρου και αντιπροέδρου, που συνήθως φεύγουν με ελικόπτερο.

 

Αμέσως μετά, ακολουθεί παραδοσιακά η τελετή υπογραφών, κατά την οποία ο πρόεδρος, συνοδευόμενος από συμβούλους και μέλη του Κογκρέσου, κατευθύνεται στο γραφείο του κοντά στην αίθουσα της Γερουσίας για να υπογράψει διορισμούς, μνημόνια, προκηρύξεις ή εκτελεστικά διατάγματα.

Κατόπιν ακολουθεί το γεύμα του Κογκρέσου, όπου δίνουν το παρών ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και οι καλεσμένοι τους, οι ηγέτες της Γερουσίας και τα μέλη της μικτής επιτροπή του Κογκρέσου για τις τελετές έναρξης (JCCIC).

10:00 μ.μ.: Ξεκινά η προεδρική παρέλαση. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Pennsylvania Avenue και να καταλήξει στον Λευκό Οίκο, αλλά η πομπή μεταφέρθηκε στον κλειστό χώρο του Capital One Arena λόγω του ψύχους. Στην παρέλαση συμμετέχουν τελετουργικά στρατιωτικά αγήματα, ομάδες πολιτών, φιλαρμονικές και άρματα.

Μετά την παρέλαση, ο Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο για την τελετή υπογραφών στο Οβάλ Γραφείο. Τέλος, ο Τραμπ θα παραστεί και θα απευθύνει ομιλίες σε τρεις διαφορετικές χοροεσπερίδες.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Έπειτα από μια προεκλογική εκστρατεία που σημαδεύτηκε από τη βία και δύο απόπειρες δολοφονίας με στόχο τον Ντόναλντ Τραμπ –η πρώτη εν μέσω προεκλογικής συγκέντρωσης–, η Ουάσινγκτον γνωρίζει πρωτοφανή ανάπτυξη δυνάμεων ασφαλείας.

Περίπου 25.000 αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί, στην περίμετρο ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί φράκτες μήκους 48 χιλιομέτρων, ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται στις στέγες και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον ουρανό: Η Μυστική Υπηρεσία, η Secret Service που είναι αρμόδια για την προστασία σημαντικών πολιτικών προσώπων, περιγράφει ένα «σχέδιο ασφαλείας πιο συμπαγές» σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, το οποίο αιτιολογείται λόγω ενός «πιο απειλητικού περιβάλλοντος».

Οι αρχές αναμένουν ωστόσο διαδηλώσεις, μικρότερες σε σχέση με τις συγκεντρώσεις κατά του Τραμπ στις οποίες είχαν συμμετάσχει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην πρώτη ορκωμοσία του το 2017.

Οι προσκεκλημένοι και οι… απόντες

Ο κατάλογος των προσκεκλημένων περιλαμβάνει πολυδισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας. Εκτός από τον απαραίτητο Έλον Μασκ, τον πιο πλούσιο άνθρωπο του κόσμου που, εκτός από πολύτιμος οικονομικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, έγινε και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του, αναμένονται επίσης οι επικεφαλής της Amazon Τζεφ Μπέζος, της Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ και της Apple Τιμ Κουκ.

Από τις τάξεις των πολιτικών, δύο αξιοσημείωτες απουσίες από την τελετή ορκωμοσίας: εκείνη της πρώην πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα και της Δημοκρατικής πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι. Ο Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο είχε διαδεχθεί ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του θητεία το 2017, θα είναι παρών, όπως και οι άλλοι δύο πρώην πρόεδροι και οι σύζυγοί τους, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον και ο Τζορτζ και η Λόρα Μπους, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

Oι πρωθυπουργοί της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι και της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν έχουν λάβει πρόσκληση και αναμένεται να κάνουν το ταξίδι. Ακροδεξιοί πολιτικοί ανακοίνωσαν από την πλευρά τους την παρουσία τους: από τη Γαλλία η Μαριόν Μαρεσάλ και ο Ερίκ Ζεμούρ, από τη Βρετανία ο Νάιτζελ Φάρατζ, ή ακόμη ο Τίνο Χρουπάλα της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD).

Διπλή δόση για τους Village People, στη συνάντηση της Κυριακής και σε έναν από τους χορούς της Δευτέρας: το τραγούδι ντίσκο “Y.M.C.A.” (1978) έχει γίνει το απαραίτητο μουσικό υπόβαθρο των συγκεντρώσεων του Ντόναλντ Τραμπ, που συνηθίζει να κάνει κάποια χορευτικά βήματα όταν το ακούει.

Μετά τις σταρ του Χόλιγουντ Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ το 2021, φέτος η τραγουδίστρια κάντρι Κάρι Άντεργουντ και ο τενόρος Κρίστοφερ Μάτσιο θα συμμετάσχουν στην τελετή ορκωμοσίας. Η πρώτη αναμένεται να ερμηνεύσει το πατριωτικό τραγούδι “America The Beautiful”, ο δεύτερος τον αμερικανικό εθνικό ύμνο.

Θέματα: Ντόναλντ ΤραμπΟρκωμοσία
Προηγούμενη Ανάρτηση

Τη βασιλόπιτά τους κόβουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Κοζάνης

Επόμενη Ανάρτηση

Αναγγέλθηκε η κηδεία του Νικόλαου Τσιμόπουλου, 76 ετών.

Θάρρος

Θάρρος

Η καθημερινή εφημερίδα της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες από την Κοζάνη και την Δ. Μακεδονία.

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης – Ισχυρό μήνυμα για την ελληνική οικονομία
Ελλάδα

Ομόφωνα πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης – Ισχυρό μήνυμα για την ελληνική οικονομία

11/12/2025
Πώς θέλει ο Τραμπ να γίνει «η Ευρώπη σπουδαία ξανά» – Το νέο δόγμα και η ομάδα C5
Κόσμος

Πώς θέλει ο Τραμπ να γίνει «η Ευρώπη σπουδαία ξανά» – Το νέο δόγμα και η ομάδα C5

11/12/2025
Ο άξονας Θεσσαλονίκη–Βουκουρέστι, ευρωπαϊκό ορόσημο, σύμφωνα με τον Απ. Τζιτζικώστα
Βαλκάνια

Ο άξονας Θεσσαλονίκη–Βουκουρέστι, ευρωπαϊκό ορόσημο, σύμφωνα με τον Απ. Τζιτζικώστα

05/12/2025
Μικρά κράτη σε γεωπολιτική δίνη – Γιατί το «καταφύγιο» γίνεται απαραίτητο
Κόσμος

Μικρά κράτη σε γεωπολιτική δίνη – Γιατί το «καταφύγιο» γίνεται απαραίτητο

05/12/2025
Κυριάκος Πιερρακάκης στο Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Δουβλίνο:
Ευρώπη

Κυριάκος Πιερρακάκης στο Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Δουβλίνο

03/12/2025
Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: Κίνδυνος νέων πολέμων αν νομιμοποιηθεί η υπονόμευση συνόρων
Ευρώπη

Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν: Κίνδυνος νέων πολέμων αν νομιμοποιηθεί η υπονόμευση συνόρων

02/12/2025

Ροή Ειδήσεων

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ διαπρέπουν στην καινοτομία και την Τεχνητή Νοημοσύνη

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ διαπρέπουν στην καινοτομία και την Τεχνητή Νοημοσύνη

12/12/2025
Αλλάζει ο χάρτης φορολογίας το 2026: Κερδισμένοι και χαμένοι

Αλλάζει ο χάρτης φορολογίας το 2026: Κερδισμένοι και χαμένοι

12/12/2025
Συμβατικά αυτοκίνητα: Πενταετή παράταση εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Συμβατικά αυτοκίνητα: Πενταετή παράταση εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση

12/12/2025
Αυξάνεται η αποζημίωση στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από ευλογιά

Αυξάνεται η αποζημίωση στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από ευλογιά

12/12/2025
Μαύρη σοκολάτα: Χημική ουσία που μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Μαύρη σοκολάτα: Χημική ουσία που μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

12/12/2025
ADVERTISEMENT
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΙΤΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
MyDei
Καζαντζιδου
Αιολική Βερμίου
Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
Spiroulina Platensis
Φαρμακεία Κοζάνης
ADVERTISEMENT

Tharos Logo2022

© 2025 Θάρρος
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Θάρρος: Η Ημερήσια Ενημέρωση της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας
Το Θάρρος είναι ένα από τα ιστορικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής, προσφέροντας αξιόπιστη κάλυψη σε πολιτική, κοινωνία, οικονομία, πολιτισμό και αθλητισμό, τόσο στην έντυπη όσο και στη ψηφιακή του μορφή.

Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη και την Δυτική Μακεδονία - Καθημερινή ενημέρωση

  • To Θάρρος
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Δήλωση συμμόρφωσης

Social Media

Tharos Logo2022

Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Ηλεκτρονική Εφημερίδα Κοζάνης και Δ. Μακεδονίας
  Τσόντζα 2, 50131, Κοζάνη
  +30 2461038611
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος Του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Τώρα
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Βόιο
    • Εορδαία
    • Κοζάνη
    • Σέρβια
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Τώρα
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Βόιο
    • Εορδαία
    • Κοζάνη
    • Σέρβια
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.