ΚΙΝΑΛ: Όνομα και σύμβολα ψηφίζουν τα μέλη στις 8 Μαΐου

Κάθε πολίτης που το επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στη διαδικασία.

ΚΙΝΑΛ: Όνομα και σύμβολα ψηφίζουν τα μέλη στις 8 Μαΐου

Την Κυριακή ξεκινούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για το όνομα του και τα σύμβολα που θα φέρει.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Όπως εξήγησε ο ίδιος, οι πολίτες, μέλη και φίλοι της παράταξης θα μπορέσουν να επιλέξουν το όνομα, τα σύμβολα και τους εκπροσώπους για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.

«Έχουμε ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια από τον Δεκέμβριο, που εκλέχτηκε νέος πρόεδρος. Οι πολίτες μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε μία επανεκκίνηση», δήλωσε.

Κάθε πολίτης που το επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στη διαδικασία. Εκείνη την ημέρα θα εγγραφεί ως μέλος της παράταξης και θα μπορέσει να ψηφίσει για το όνομα του κόμματος, αλλά και τα σύμβολά του.

«Εάν θα υπάρχει το ΠΑΣΟΚ θα επιλέξουν οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης. Θα υπάρχουν οι επιλογές και οι δυνατότητες να συνδυάσουμε την ιστορία της παράταξης με τομές και μεταρρυθμίσεις στη χώρα μας, αλλά και με ένα σημαντικό μέλλον. Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία στη χώρα μας», είπε σχετικά ο κ. Σπυρόπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος, θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της παράταξης να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις που θα παίρνει το κόμμα στο μέλλον, ενώ θα μπορούν να παρεμβαίνουν με προτάσεις, δημιουργώντας έτσι ένα ψηφιακό κόμμα.

«Νομίζω πως ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα γυρίσει ως σύμβολο», ήταν η εκτίμηση του κ. Σπυρόπουλου.

Exit mobile version