ΦΣ Κοζάνη:  Εν αναμονή της έφεσης

Αισιοδοξία ότι η απόρριψη της ένστασης πρωτόδικα  με 3-0

ΦΣ Κοζάνη:  Εν αναμονή της έφεσης  – Αισιοδοξία ότι η απόρριψη της ένστασης πρωτόδικα  με 3 0   δε θα αλλάξει όπως δεν άλλαξε ποτέ

Άπαντες στην Κοζάνη  περιμένουν με αγωνία την αυριανή ημέρα Τετάρτη  27/4

Σήμερα  η επιτροπή εφέσεων θα εκδικάσει την ήδη απορριπτέα σε πρώτο βαθμό ένσταση του Μακεδονικού κατά του κύρους του αγώνα τους  με την Λευκίμμη.

Η έφεση του Μακεδονικού  θα κρίνει και την έναρξη των μπαράζ.

Εάν η απόφαση ανακοινωθεί   την Πέμπτη 28/4 τότε είναι πολύ πιθανό τα μπαράζ να ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Μαΐου. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, καθώς προηγείται και η επικύρωση της βαθμολογίας, τότε θα πάνε για την Κυριακή 8 Μαΐου.

Στην Κοζάνη αλλά και στη Λευκίμμη υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.  Η έφεση  του Μακεδονικού λογικά δεν έχει τύχη, γιατί  αυτό που υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς δεν έχει βάση.

Η πειθαρχική επιτροπή δεν είχε τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη όπως τιμώρησε τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές που αναγραφόταν στο επίμαχο φύλλο αγώνα. Αυτή η απόφαση βγήκε και κοινοποιήθηκε μια ημέρα πριν το παιχνίδι Λευκίμμης -Μακεδονικού άρα η ομάδα του καλώς έπραξε και χρησιμοποίησε στο παιχνίδι  τον μη τιμωρημένο ποδοσφαιριστή.

Οι Κοζανίτες παρά την ταλαιπωρία που προκάλεσαν τα καπρίτσια του Μακεδονικού ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι  τους  με την Παναχαϊκή εντός έδρας.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε  όλο το φίλαθλο κόσμο πως ποτέ μια πρωτόδικη  απόφαση  με 3-0 (όπως απορρίφθηκε η ένσταση του Μακεδονικού) δεν έχει αλλάξει και ούτε γύρισε τούμπα   αργότερα  στην εκδίκαση έφεσης!

Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη SL2

Η Κοζάνη πρωταθλήτρια στο γήπεδο στο 2ο όμιλο, αρχίζει τα μπαράζ , εντός με την Παναχαϊκή ενώ το ρεπό της το έχει 6η  αγωνιστική.
Από τους επτά πρωταθλητές, οι τέσσερις ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη Super League 2.  Όπως είναι γνωστό από πέρυσι, υπάρχουν αυστηρές προϋποθέσεις συμμετοχής στη Super League 2, οι οποίες περιλαμβάνουν μετοχικό κεφάλαιο μιας ΠΑΕ ύψους 350.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ.

Δείτε το πρόγραμμα

1η  αγωνιστική
Κοζάνη – Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ- Ηλιούπολη
Αγροτικός Αστέρας – Προοδευτική
Ρεπό:  Ηρακλής Λάρισας

2η  αγωνιστική
Προοδευτική – Κοζάνη
Ηλιούπολη – Αγροτικός Αστέρας
Ηρακλής Λάρισας- ΠΑΟ Ρουφ
Ρεπό:  Παναχαϊκή

3η  αγωνιστική
Αγροτικός Αστέρας- ΠΑΟ Ρουφ
Παναχαϊκή- Ηλιούπολη
Ηρακλής Λάρισας- Κοζάνη
Ρεπό:  Προοδευτική

4η  αγωνιστική
Κοζάνη – Ηλιούπολη
Προοδευτική – Ηρακλής Λάρισας
Αγροτικός Αστέρας- Παναχαϊκή
Ρεπό:  ΠΑΟ Ρουφ.

5η  αγωνιστική
Κοζάνη – Αγροτικός Αστέρας
ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική
Παναχαϊκή- Ηρακλής Λάρισας
Ρεπό:  Ηλιούπολη

6η  αγωνιστική
Παναχαϊκή – ΠΑΟ Ρουφ
Ηρακλής Λάρισας- Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη – Προοδευτική
Ρεπό:  Κοζάνη

7η  αγωνιστική
Ηλιούπολη – Ηρακλής Λάρισας
Προοδευτική  – Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ – Κοζάνη
Ρεπό:  Αγροτικός Αστέρας

Exit mobile version