Μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Κώστας από την Καισαρειά Κοζάνης ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καισαρειάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον συγχωριανό τους.
“Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καισαρειάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα στον συγχωριανό μας, Κώστα, στη δύσκολη δοκιμασία που πέρασε. Με την ανταπόκρισή σας και τη γενναιοδωρία σας, καταφέραμε όλοι μαζί να του προσφέρουμε την απαραίτητη στήριξη που χρειαζόταν, και σήμερα τον βλέπουμε να αναρρώνει και να προχωρά μπροστά.
Ο Κώστας μάς ζήτησε να μεταφέρουμε την ευγνωμοσύνη του σε κάθε έναν από εσάς που τον βοηθήσατε με τόσο ζεστό και ανθρώπινο τρόπο. Ας του ευχηθούμε, λοιπόν, να είναι πάντα δυνατός και χαμογελαστός, όπως τον ξέρουμε και τον αγαπάμε”.
Με εκτίμηση,
το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καισαρειάς