Η νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι το θέμα συζήτησης της Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρου του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση, με τους συνταξιούχους της ΔΕΗ την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 5 και 30 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της κ. Διαμαντοπούλου στο κέντρο καινοτομίας στην Πτολεμαΐδα και στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Διαμαντοπούλου, μετά από πρόσκληση του Σωματείου, θα επισκεφτεί και θα συζητηθεί το καυτό θέμα της νέας κοινωνικής πολιτικής και του κράτους πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ανοικτή συζήτηση.
Θυμίζουμε η κ. Διαμαντοπούλου άρχισε την καριέρα της ως βουλευτής Κοζάνης και στη συνέχεια ως επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ηταν πρόσφατα Πρόεδρος της Επιτροπής για την συγκρότηση της νέας κοινωνικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, οδός Αρχελάου 26, την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 05:30 το απόγευμα.