Η ΔΕΗ χρυσός χορηγός στο 4ο συνέδριο Ecomobility

By Ιανουαρίου 13, 2021

Το 4ο Συνέδριο Ecomobility που διοργανώνεται στις 20 Ιανουαρίου από την ΗΑΕΕ και το Insider.gr στηρίζει η ΔΕΗ, η οποία κάνει δυναμική είσοδο στην Ηλεκτροκίνηση. 

Όπως είναι γνωστό η ΔΕΗ έχει ήδη ξεκινήσει την εγκατάσταση των πρώτων σταθμών φόρτισης οχημάτων. Μάλιστα, οι εγκαταστάσεις πρόκειται να «πυκνώσουν» μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η εταιρεία προγραμματίζει μέσα στο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου να τοποθετήσει τους πρώτους 100 σταθμούς από το δίκτυο φόρτισης που σχεδιάζει.

Οι 100 σταθμοί αποτελούν το πρώτο «κύμα» εγκαταστάσεων, με σκοπό τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου φόρτισης το οποίο έως το 2023 θα αριθμεί 1.000 φορτιστές και μεσοπρόθεσμα 10.000. Με βάση τη στρατηγική της διοίκησης της ΔΕΗ, η ηλεκτροκίνηση θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας, με τις υπηρεσίες φόρτισης να αποτελούν την απαρχή ενός ολόκληρου «οικοσυστήματος» υπηρεσιών και προϊόντων στο συγκεκριμένο τομέα.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών και της ΚΕΔΕ και τα βασικά θέματα που θα αναλυθούν είναι η ενεργειακή μετάβαση, τα πράσινα νησιά και το παράδειγμα της Αστυπάλαιας, η έξυπνη ενέργεια και η ψηφιοποίηση, οι αναπτυξιακές προοπτικές της ηλεκτροκίνησης, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για τις πράσινες μεταφορές, η υβριδική τεχνολογία και τα εναλλακτικά καύσιμα και, τέλος, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη δικτύου ηλεκτροκίνησης.

Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από ομιλίες εκπροσώπων της ανώτατης ηγεσίας των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών, του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του υπουργείου Εσωτερικών, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσώπων της ΕΕ, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Αστυπάλαιας, του Δήμου Ρόδου, του Δήμου Χάλκης, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης ενώ εισηγήσεις θα κάνουν εκπρόσωποι της αγοράς.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ