Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος- Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρη Κονιδάρη εισήχθη για προληπτικούς λόγους και εμφανίζοντας ήπια συμπτώματα. Είναι σε καλή κατάταση και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Μάλιστα όπως είπε ο κ. Κονιδάρης με τον Αρχιεπίσκοπο έχει ήδη επικοινωνήσει ο πρωθυπουργός, ενώ εκπρόσωπος τύπου τόνισε πως ο Αρχιεπίσκοπος δεν σταματάει να στέλνει το μήνυμα της τήρησης των μέτρων. 

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του. 

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, o Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στον Ευαγγελισμό και βρίσκεται υπό την παρακολούθηση της καθηγήτριας πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας Αναστασίας Κοτανίδου, όπως ανέφερε η ΕΡΤ. 

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Θετικός βρέθηκε τελικά στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11. 
 
naftemporiki.gr
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ