Οι δυνάμεις του κόμματος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από νωρίς χθες το πρωί 17 Νοέμβρη, διέδωσαν το μήνυμα του Πολυτεχνείου και τα συνθήματά του

 

Οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ από νωρίς χθες το πρωί 17 Νοέμβρη, πλατιά στους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης της Κοζάνης διέδωσαν το μήνυμα του Πολυτεχνείου και τα συνθήματά του. Η Πολύμορφη όπως τη χαρακτηρίζουν με ανακοίνωση του δραστηριότητα, “ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με συνθήματα και στένσιλ σε όλη την πόλη και συνεχίστηκε με ανάρτηση γιγαντοπανό και αγωνιστικά τραγούδια από τα γραφεία της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας.
Προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες, 15 και 16/11 πλούσια συζήτηση με μέλη και φίλους της ΚΝΕ στις διαδικτυακές εκδηλώσεις που οργάνωσαν οι Οργανώσεις Βάσεις της ΚΝΕ σε όλη την Δυτική Μακεδονία με τίτλο «Το Πολυτεχνείο ζει στην πάλη για την ανατροπή. Διδασκόμαστε- Συνεχίζουμε».
Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αποτελεί συνέχεια στις μάχες που έχει δώσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα για την διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας της Υγείας του λαού και δεν μπορεί να μπει στο «γύψο» όπως απαιτεί με αυταρχικά μέτρα η κυβέρνηση”.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ