Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ “ΘΑΡΡΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ

“Καλείται η Πολιτεία με ψυχραιμία και σύνεση να λύσει τον γρίφο για το καλό όλων και να αμβλύνει τις αδικίες”

Με τον Βασίλη Γκούμα Λογιστή- φοροτεχνικό και

Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κοζάνης μίλησε το “Θ” αναφορικά με το επίδομα των 800 Ευρώ. Ο κ. Γκούμας πιστεύει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για το επίδομα των 800 ευρώ και αναφέρει:

Θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινιστικές αποφάσεις για πλήθος περιπτώσεων και μετά να ολοκληρωθεί η φόρμα υποβολής, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις υποπεριπτώσεις που προκύπτουν, για να αποφευχθούν αδικίες. Συχνές ανακοινώσεις από Πρωθυπουργό και κυβερνητικά στελέχη, με δέσμευση ότι είναι μια δυναμική διαδικασία και ότι θα προστεθούν και άλλες επιχειρήσεις στις πληττόμενες, εφόσον απαιτηθεί από τη συγκυρία”.

Σε ότι αφορά άλλους κλάδους που ζητούν το επίδομα ο κ. Γκούμας μας τόνισε: “Επαγγελματικές ενώσεις που διαμαρτύρονται ότι τα μέλη τους πλήττονται και δεν έχουν συμπεριληφθεί στα μέτρα και πιέζουν προς αυτό. Φαίνεται λοιπόν ανέφικτο να γίνουν όλα αυτά και να υποβληθούν και οι αιτήσεις για το βοήθημα από εργοδότες και εργαζομένους ως 31 Μαρτίου. Tο βάρος της υποβολής των αιτήσεων να καλείτε να σηκώσει ο κλάδος των λογιστών σε αυτή την ασφυκτική προθεσμία με τα όσα προαναφέρονται και δεν έχουν ακόμα επιλυθεί, έχοντας και ως δεδομένο την αποφυγή των προσωπικών επαφών όσο είναι δυνατόν με τους πελάτες τους, επιχειρήσεις και εργαζομένους για τον περιορισμό της εξάπλωσης και διασποράς του ιού, προσπαθώντας να προασπίσουν την υγεία τη δική τους, του υπαλληλικού προσωπικού των γραφείων τους αλλά και των πελατών τους”. Τέλος ο κ. Γκούμας απευθυνόμενος στην πολιτεία τονίζει:

Καλείται η Πολιτεία με ψυχραιμία και σύνεση να λύσει τον γρίφο για το καλό όλων και να αμβλύνει τις αδικίες. Ίδωμεν….ψυχραιμία και υπομονή χρειάζεται από όλους, πολιτεία, φορείς, λογιστές, επιχειρήσεις και εργαζόμενους, χρήματα είναι και τα χρειαζόμαστε όλοι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αλλά κυρίως προέχει η υγεία”.

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ