Δυτική Μακεδονία: Συμμετοχή στα συλλαλητήρια της ΔΕΘ

By Σεπτεμβρίου 07, 2018

Ανοιχτό κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους απευθύνουν τα Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Άρης Κουρκούτας τόνισε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία όλων σε έναν αγώνα για σταθερή και πλήρη εργασία καθώς και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων, μετά από οκτώ χρόνια σκληρών και άδικων πολιτικών λιτότητας. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00 από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ωστόσο λεωφορεία θα μισθώσει και η ΑΔΕΔΥ τα οποία θα αναχωρήσουν στις 2.30 μετά το μεσημέρι από τις κεντρικές πλατείες Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας. Κατά την διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη με την συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ και την παρουσία του Αντιπροέδρου της Συνομοσπονδίας των Δημοσίων Υπαλλήλων Δημήτρη Μπράτη, έγινε ανοιχτό κάλεσμα για παλλαϊκή συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ.

Εν τω μεταξύ το ΠΑΜΕ διοργανώνει ξεχωριστή συγκέντρωση το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Λεωφορεία του ΠΑΜΕ θα αναχωρήσουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 15:30 από την κεντρική πλατεία Κοζάνης, στις 15:00 από τη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας, στις 14:30 από το Νέο Πάρκο Φλώρινας, στις 14:00 από την Καστοριά και στις 15:00 από την πλατεία ελευθερίας Γρεβενών.

Δυτική Μακεδονία: Συλλαλητήρια στη ΔΕΘ για τη Μακεδονία

Συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για το όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη. Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, θα διαθέσει δωρεάν λεωφορεία για τη μετακίνηση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν: Στις 16:00 από το δημαρχείο Εορδαίας και από την Πλατεία Ελευθερίας των Γρεβενών. Στις 15:00 από το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, από το Γυμνάσιο – Λύκειο «Γεώργιος Παπαγεωργίου» Σιάτιστας και από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Τσοτυλίου, με στάση στις 15:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης, στις 3 το μεσημέρι από το ΚΤΕΛ Καστοριάς και στις 14:30 από το δημαρχείο Άργους Ορεστικού.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους δήμους.

Κοζάνη: Στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει και εφέτος στην 83η ΔΕΘ με επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών, γουναρικών και διαφόρων άλλων κλάδων, όπως αρωματικά φυτά, διάφορα μηχανήματα, μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου προσκαλεί όλες και όλους να επισκεφθούν τα περίπτερα στο χώρο 25 Α του περιπτέρου 2 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στους χώρους Κ1 έως Κ11 του περιπτέρου 6, για να γνωρίσουν τα αντιπροσωπευτικά προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που θα εκτεθούν στο κοινό από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στην 83η ΔΕΘ από τις 25 επιχειρήσεις της περιοχής μας που θα λάβουν μέρος στην έκθεση.

Πηγή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ