Σήμερα οι άδειες στα κανάλια από το ΕΣΡ

By Σεπτεμβρίου 05, 2018

Σήμερα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα από το ΕΣΡ ο τελικός κατάλογος των αδειοδοτούμενων τηλεοπτικών σταθμών. Αυτό ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου που παρέχει τη δυνατότητα μέσω επιδότησης σύνδεσης με πάροχο να αποκτήσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα των ελληνικών σταθμών καθώς είναι σε περιοχές που δεν καλύπτονται από την Digea.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ανέφερε ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΡ «πιστεύω ότι θα δούμε τον τελικό κατάλογο των αδειούχων», ώστε αμέσως να καταβάλουν και το τίμημα των αδειών. Ο κ. Νίκος Παππάς για μια ακόμα φορά προσπάθησε να διασκεδάσει τις συνεχόμενες αστοχίες της κυβέρνησης εξαιτίας της χειραγώγησης που επιχείρησε «κομπάζοντας» για την τάξη που βάζει η κυβέρνηση μεθοδικά.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «σήμερα κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι με αυτή την κυβέρνηση τα ιδιωτικά κανάλια δεν έχουν πληρώσει. Και όποιο το λέει αυτό είτε σφάλλει είτε λέει ψέματα». Μάλιστα, για να καταδείξει την αποφασιστικότητα της εισπραξιμότητας της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στον φόρο διαφήμισης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, λέγοντας πως «δεσμεύομαι μέχρι το τέλος της συζήτησης του νομοσχεδίου να προσκομίσω τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ που αποδεικνύουν πόσα πλήρωσαν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί για τον φόρο διαφήμισης», και υπολόγισε το ποσό αυτό γύρω στα 150 εκατομμύρια ευρώ από τις αρχές του 2015.

πηγή

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ