Στη ΔΕΘ τα Επιμελητήρια Κοζάνης- Γρεβενών

Στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων θα συμμετέχει και εφέτος στην 83η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα θα συμμετέχει με αντιπροσωπευτικά της περιοχής προϊόντα τροφίμων στο περίπτερο 2 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) stand 25Α και στο περίπτερο 6 στα stand Κ1-Κ11 με επιχειρήσεις γουνοποιίας και διαφόρων άλλων κλάδων, όπως αρωματικά φυτά, διάφορα μηχανήματα, μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και αγροτικά προϊόντα.

Γρεβενά: Στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο

Με το δικό του περίπτερο θα συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Γρεβενών, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στο περίπτερο αναμένεται να εκθέσουν τα προϊόντα τους επιχειρήσεις, μέλη του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γρεβενών, Νίκο Ράμμο υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις της περιοχής για τη συμμετοχή τους στην Έκθεση, ενώ ο τελικός αριθμός των επιχειρήσεων θα αποφασιστεί σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Πηγή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ