Σε αγροτική φυλακή πλέον ο Δημήτρης Κουφοντίνας εν μέσω πυρκαγιών

Και… ξαφνικά εν μέσω πυρκαγιών έρχεται η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή και μάλιστα όχι σε κάποια φυλακή υψίστης ασφαλείας, αλλά σε αγροτική.

Από την ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο… μελισσοκόμος – πιστολέρο της 17 Νοέμβρη πήγε σε αγροτική φυλακή στον Βόλο!

Την ώρα που η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει, την ώρα που μια σειρά υπηρεσιών φάνηκαν απροετοίμαστες φαίνεται ότι… δουλεύει το τμήμα εκείνο της Δικαιοσύνης που ανέλαβε την μεταφορά του αρχιτρομοκράτη σε αγροτικές φυλακές.

Προκαλεί μάλιστα εντύπωση ότι ο “φαρμακοχέρης” της 17 Νοέμβρη που έχει στην πλάτη του 11 ισόβια για 11 δολοφονίες, εκρήξεις και ληστείες πλέον φαίνεται δεν υπάρχει λόγος να κρατείται σε ειδική φυλακή και μεταφέρεται σε αγροτική φυλακή.

Για να γίνει η μεταγωγή σε αγροτική φυλακή, φαίνεται ότι προυπήρξε σχετικό αίτημα του αρχιτρομοκράτη… Προφανώς ο Κουφοντίνας το έκανε και ίσως το δικαιολόγησε και ως… μελισσοκόμος.

Στις αγροτικές φυλακές του Βόλου οι κρατούμενοι ζουν σε συνθήκες ανοικτής φυλακής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εργάζονται, κυκλοφορούν σε μεγάλη έκταση καθώς η φυλακή έχει κτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ προβλέπεται ότι όσοι κρατούμενοι είναι σε αγροτικές φυλακές έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων από εκείνους που κρατούνται σε φυλακές κλειστού τύπου όπως ο Κορυδαλλός.

Για μια εν κρυπτώ μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη της 17 Νοέμβρη κάνει λόγω ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με tweet λέει ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές στο Βόλο.

Πηγή: http://www.newsit.gr

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ