Ο Ίλον Μασκ βάζει πωλητήριο και στο τελευταίο σπίτι του

Ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος με ανάρτησή του στο Twitter, γνωστοποίησε την απόφαση του να πουλήσει και το τελευταίο του σπίτι

Την απόφασή του να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία του ανακοίνωσε ο Ίλον Μασκ, μία εβδομάδα μετά το δημοσίευμα της ProPublica που ανέφερε ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι δισεκατομμυριούχοι πληρώνουν μηδενικούς ή ελάχιστους φόρους στο αμερικανικό κράτος.

Με ανάρτηση στο Twitter ο CEO της Tesla γνωστοποίηση την απόφαση του να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που βρίσκεται στην ιδιοκτησία του.

Ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλύψει πριν από ένα χρόνο ότι έχει σκοπό να πουλήσει όλα του τα σπίτια και τα περισσότερα από τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς δέχεται συχνά επικρίσεις για τον τεράστιο πλούτο του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, δημοσίευμα της ProPublica ανέφερε ότι ο Ίλον Μασκ, ο Τζεφ Μπέζος και ο Γουόρεν Μπάφετ, είχαν πληρώσει μικρό φόρο εισοδήματος σε σχέση με τον υπερβολικό πλούτο τους, επικαλούμενοι στοιχεία της Εσωτερικής Υπηρεσίας Εσόδων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μηδενικός ήταν ο φόρος που κλήθηκε να καταβάλει για τα εισοδήματα του 2018 και ο έτερος υπερδραστήριος και πολυπράγμων ανερχόμενος αστέρας του αμερικανικού επιχειρηματικού στερεώματος, ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της εταιρείας κατασκευής αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μασκ δεν πλήρωσε φόρους εισοδήματος το 2018, ενώ το 2015 και το 2017 πλήρωσε λιγότερο από 70.000 δοΛ.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ