Πάσχα 2021 - Αγαπητά μέλη του Σωματείου, αγαπητοί προσκυνητές, φίλες και φίλοι

By Απριλίου 29, 2021 222

Πάσχα 2021

Αγαπητά μέλη του Σωματείου, αγαπητοί προσκυνητές, φίλες και φίλοι

Η συνεχιζόμενη παγκόσμια πανδημία του ιού COVID-19 δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα σημειώνοντας πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων και απωλειών συνανθρώπων μας. Η κανονικότητα και ο προγραμματισμός της καθημερινής ζωής όλων μας έχει αλλάξει με δραστικό και δραματικό τρόπο.

Με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού σύσσωμοι, πολιτεία και κοινωνία, ακολουθούμε με αίσθημα ευθύνης τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, όπως επιβάλλονται από τους αρμόδιους φορείς.

Η τρέχουσα συγκυρία μάς υποχρεώνει να ματαιώσουμε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τον μεγάλο πανηγυρικό εορτασμό ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στις 3 Μαΐου 2021. Παρόλα αυτά όμως θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων εντός, ενώ η προσκύνηση της ιερής εικόνας θα γίνει στο προαύλιο του Ναού σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Επιτρέπεται η παρουσία προσκυνητών  στους εξωτερικούς χώρους του ναού τηρώντας τα σχετικά μέτρα (διπλή μάσκα, αποστάσεις, αντισηψία). Έχει ήδη ληφθεί μέριμνα για την επάρκεια αντισηπτικών υλικών και μασκών.

Το συνεχιζόμενο πρόγραμμα εμβολιασμών δημιουργεί, με συγκρατημένη αισιοδοξία, τις προϋποθέσεις της κανονικής λειτουργίας του Σωματείου και επιστροφής στην κανονικότητα της καθημερινής ζωής, όταν θα λήξει η περίοδος των μέτρων και απαγορεύσεων.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και το αναστάσιμο μήνυμα του Χριστού, που θα ακούσουμε σε λίγες μέρες, να σημάνει τη νίκη της ζωής επί του θανάτου και την υποχώρηση της πανδημίας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

             

    Δρ. Θεοδόσιος Κυριακίδης          Δημήτριος Μουζενίδης

 

Rate this item
(0 votes)

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ