Στ. Κωνσταντινίδης: Συνεργασία των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζο

By Φεβρουαρίου 26, 2021

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήσαμε οι Βουλευτές και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Αντιπρόεδρο Νικόλαο Δούκα, συζητήσαμε τις ενέργειες για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία "ΜΗΔΕΙΑ", την απόφαση του ΕΛΓΑ για την άμεση καταγραφή των καταστροφών, τη δρομολόγηση των αποζημιώσεων και τη διάθεση επιπλέον προσωπικού στο περιφερειακό κατάστημα της Κοζάνης, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι εκκρεμότητες από το παρελθόν και να εκκαθαριστούν κατά το δυνατό, αναφορικά με τα ΚΟΕ ΠΣΕΑ και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησε και τη δική μας συνδρομή. 

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους παραγωγούς της περιοχής μας για τη βελτίωση της κρατικής αρωγής στον πρωτογενή τομέα. Ο ΕΛΓΑ έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου την τελευταία περίοδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και νέες θεσμικές και λειτουργικές παρεμβάσεις για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του προς τους Έλληνες παραγωγούς.

 

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ