Διαδικτυακή συζήτηση του Περιφερειάρχη με Ελεύθερους επαγγελματίες & Επιχειρηματίες - Γ. Κασαπίδης: Να είστε σίγουροι ότι θα φέρουμε αποτέλεσμα

By Φεβρουαρίου 25, 2021

 

Τρεις ώρες περίπου διήρκησε η διαδικτυακή κουβέντα της Τετάρτης του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με πολίτες – Ελεύθερους επαγγελματίες – Εκπροσώπους Επιχειρήσεων, που υπέβαλαν διάφορα ερωτήματά αναφορικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, που επλήγησαν λόγω covid1.

Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως συμμερίζεται τους επιχειρηματίες σημειώνοντας: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας. Θα είμαι μπροστά στα αιτήματά σας. Παίρνω δύναμη από εσάς για να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα στο σύνολο και δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και οι υποδομές. Να είστε σίγουροι ότι θα φέρουμε αποτέλεσμα».

 

 

Σάκης Δραγατσίκας Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Κοζάνης

“Ξεκαθαρίστηκαν από την προηγούμενη συνέντευξη αρκετά πράγματα,  και έγιναν κατανοητά πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορούσε το τρίμηνο Απρίλιος, Μαϊος, Ιούνιος.

Ελπίζω να υπάρχει διάθεση από την πλευρά της Περιφ. αρχής να βρεθούν άμεσα χρήματα, έτσι ώστε να πάρουν όλες οι επιχείρησες και να σταθούν όρθιες. Η Κοζάνη έχει μια μεγάλη ιστορία στο εμπόριο. Ζητάμε στήριξη όλων των επιχειρήσεων. Εύχομαι να εισακουστούμε στο υπουργείο’.

 

 

Γιάννης Μπαζίνας Πρόεδρος εστίασης Κοζάνης

“Από τη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα εγώ και ο αντιπρόεδρος ο κ. Βουτηρής είμαστε ένα σφουγγάρι, όσον αναφορά τα παράπονα του κόσμου. Προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Δεκάδες κόσμου κάθε μέρα μας παίρνουν τηλ. και διαμαρτύρονται.  Πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα’.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ