Εθιμοτυπικές επισκέψεις Αστυνομικού Διευθυντή Δ. Μακεδονίας Θ. Νέστορα σε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Κοζάνης

By Φεβρουαρίου 24, 2021

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, κ. Νέστορας, επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη  

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη το πρωί στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Νέστορας. Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του, καθώς και στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα θέματα ευρύτερου αστυνομικού, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και αφορούν ειδικότερα την προστασία των πολιτών της περιφέρειας, ενώ συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης και πραγματοποίησης κοινών δράσεων αποσκοπώντας στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, στο Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης στο Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θωμάς Νέστορας, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρίδωνα Διόγκαρη.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή υγεία και καλή δύναμη στο πολύπλευρο αστυνομικό έργο που έχει αναλάβει, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ανταλλάχθηκαν απόψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν την εγκληματικότητα στο Δήμο Κοζάνης, αλλά και την πραγματοποίηση μελλοντικών δράσεων για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ