Φλώρινα: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Δυτ. Μακεδονία (video)

By Ιανουαρίου 13, 2021

Τα θέματα που αφορούν τη μετάδοση του κορονοϊού (covid-19), τη διαδικασία ιχνηλάτησης καθώς και την οργάνωση των υποδομών που συστήθηκαν προσφάτως με εντολή της Πολιτικής Προστασίας, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία, παθολόγο-λοιμωξιολόγο, Ιορδάνη Ρωμιόπουλο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ρωμιόπουλος τόνισε «με τον κ. Κιοσέ προσεγγίζουμε με ευαισθησία όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δημιουργία χώρου μονάδας ΕΟΔΥ στη Φλώρινα, η λειτουργία του οποίου θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας να έχουν το δικό τους χώρο αναφοράς για την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό (covid-19).Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία για όλους».

Από την πλευρά ο κ. Ιωάννης Κιοσές δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στην Π.Ε. Φλώρινας τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ κ. Ιορδάνη Ρωμιόπουλο και τους συνεργάτες του. Η εδώ παρουσία τους σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον και την ανησυχία του ΕΟΔΥ και της πολιτείας για τη συνέχιση της ιχνηλάτησης και ταυτοποίησης των κρουσμάτων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον κ. Ρωμιόπουλο. Έχουμε συνεχή επαφή σ’ ότι αφορά τα θέματα όχι μόνο της ιχνηλάτησης αλλά και της αντιμετώπισης των κρουσμάτων που σημειώνει η περιοχή μας. Η καλή μας συνεργασία επιβεβαιώθηκε με τη σημερινή εδώ παρουσία τους.

Πηγή:ΕΡΤ

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ