Η διπλή επιβράβευση με την χρήση σπεσιαλιτέ θρέψης για έναν αγρότη στα Γρεβενά

By Ιανουαρίου 13, 2021

Ο 35χρονος αγρότης λίγα 24ωρα πριν µας αποχαιρετίσει το 2020, έµαθε ότι κέρδισε το µεγάλο βραβείο στον πανελλαδικό διαγωνισµό της TimacAgro | ΛΥ∆Α, η οποία κλήρωνε το έπαθλο και θα έχει την ευκαιρία να ενισχυθεί µε σπεσιαλιτέ προϊόντα λίπανσης της εταιρείας για τις καλλιέργειές του, όσο και µε ρευστό, για την κάλυψη άλλων αναγκών του. Η τελετή παράδοσης του γιγαντιαίου… τσεκ στο νικητή οργανώθηκε την Τετάρτη 30 ∆εκεµβρίου, στις εγκαταστάσεις του καταστήµατος εφοδίων «Χρυσοβερίδη», στο Καπνοχώρι Κοζάνης και ο Θοδωρής ∆εληζήσης δεν µπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την απροσδόκητη εξέλιξη.

«∆εν ξέρω τί να πω. ∆εν το περίµενα πως θα είµαι ο τυχερός, ιδιαίτερα που είναι πρώτη φόρα, που χρησιµοποιώ τα συγκεκριµένα λιπάσµατα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο αυτό και την εταιρεία, αλλά και το κατάστηµα του Κυριάκου Χρυσοβερίδη µε το οποίο συνεργάζοµαι. Από καρδιάς ευχαριστώ. Ήταν πράγµατι ένας χριστουγεννιάτικος µποναµάς. Η τύχη δουλεύει καµιά φορά δεν ξέρω πώς να το ερµηνεύσω», δήλωσε στην Agrenda ο τυχερός παραγωγός, ο οποίος παραδέχθηκε πως ξεκινά µε τους καλύτερους οιωνούς η συνεργασία του µε τη TimacAgro | ΛΥ∆Α

Στη συνοµιλία που είχαµε µας ανέφερε πως καλλιεργεί συνολικά περί τα 2.500 στρέµµατα, από τα οποία σχεδόν 1.500 στρέµµατα αφορούν σε σιτηρά, περίπου 200 στρέµµατα ψυχανθή (µπιζέλια, βίκο, ρεβίθια, φακές) και τα υπόλοιπα κυρίως µηδική, αλλά κι ενεργειακά φυτά όπως ηλίανθο και ελαιοκράµβη.

διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο agronews.gr

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ