Ολοκληρώθηκε το έργο «Συντήρηση της παλαιάς Εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας, στην περιοχή των Ξανθογείων»

By Ιανουαρίου 10, 2021

Ακόμη ένα έργο που αφορά τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση της παλαιάς Εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας, στην περιοχή των Ξανθογείων», με προϋπολογισμό 615.000 ευρώ. Περιλαμβάνονταν εργασίες ασφαλτόστρωσης, καθαρισμού των πρανών, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, πινακίδων, καθώς επίσης και εργασίες διαγράμμισης της οδού.

Μετά από την αυτοψία που έκανε στο έργο μαζί με την επιβλέπουσα του κ Ελπίδα Κολοβού,  σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής δήλωσε:

«Είναι ένα έργο στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός μας για τη βελτίωση των οδικών συνθηκών για τους συμπολίτες μας στην περιοχή του ορεινού όγκου της Έδεσσας, η οποία ταυτόχρονα αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό πόλο της Πέλλας. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε την οδική ασφάλεια στην επικοινωνία μας με τους γειτονικούς νομούς. Το Τεχνικό Πρόγραμμα που υλοποιούμε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με τη νέα χρονιά, θα μπουν κι άλλα έργα, σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες που συζητούμε με τους Δήμους».

voria.gr

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ