Μεγάλη νίκη της «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Στους γεωπόνους της Δυτικής Μακεδονίας

Μεγάλη αυτοδυναμία εξασφάλισε συνδυασμός  «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»  ο οποίος αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία πρώτη δύναμη, διευρύνοντας τόσο το ποσοστό του (56,17%) όσο και τον απόλυτο αριθμό των ψήφων του. Οι εκλογές στους Γεωπόνους της Δυτικής Μακεδονίας  πραγματοποιήθηκαν  την περασμένη Κυριακή.

Μετά  την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. η  «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»  εκφράζει τις θερμές ευχάριστες της: «Ευχαριστούμε  θερμά όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, υποψηφίους και ψηφοφόρους όλων των συνδυασμών καθώς και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, για τη συμμετοχή και τη συμβολή τους στη διεξαγωγή μιας υποδειγματικής διαδικασίας. και γι’ αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η ευθύνη που επωμιζόμαστε είναι ασφαλώς πιο μεγάλη. Στόχος μας και στη νέα θητεία, είναι να είμαστε χρήσιμοι και παραγωγικοί και γι’ αυτό θα εργαστούμε με συνέπεια.  Την επόμενη μέρα των εκλογών απέναντί μας είναι μόνο τα προβλήματα, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των οποίων, είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων των συναδέλφων» επισημαίνουν από την νικηφόρα παράταξη του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ