Η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Οι παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, της Δυτικής Μακεδονίας, μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας προβάλλοντας τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τη γαστρονομία καθώς και τα αγροτικά-τοπικά προϊόντα.

Ο μικρός όμως κύκλος πελατών σε συνδυασμό με την απόσταση από μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, περιορίζουν την διάθεση των προϊόντων αυτών παρά την ποιοτική τους αξία.

Με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων, η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης, θα λάβει μέρος στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» (http://www.elladosgefsi.gr/) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018.

Η εν λόγω έκθεση προβάλλει παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων-ποτών δημιουργώντας νέες ευκαιρίες προώθησης των τοπικών προϊόντων, αλλά και πραγματοποιώντας πωλήσεις λιανικής. Στο περίπτερο μπορούν να φιλοξενηθούν από κοινού τοπικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Για τη συμμετοχή δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση των επιχειρήσεων. Σημειώνουμε ότι είναι απαραιτητη η φυσική σας παρουσία,

Ο Δήμος Κοζάνης καλεί τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ή επιθυμούν τη συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση να παραβρεθούν σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κοζάνης, αύριο Τρίτη 24 Απριλίου και ώρα 18.00

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ