Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ- ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε, εμείς θα κλείσουμε την πόρτα του Νοσοκομείου», σημείωσε η καρδιολόγος και περιφερειακή σύμβουλος, Δέσποινα Κοζατσάνη στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6.

«Τα καταφέρνουμε μέχρι στιγμής, είμαστε σε καλό επίπεδο. Υπάρχει πρόνοια και σχέδιο σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων, θα βρεθούν άλλα κρεβάτια. Υπάρχουν κλινικές που είναι έτοιμες», σημειώνει η κ. Κοζατσάνη.

Αναφορικά με τη διαχείριση η κ. Κοζατσάνη εξήγησε πως «έχουν αλλάξει τα πράγματα, μην μένουμε στα δείγματα, εμείς κοιτάμε την κλινική εικόνα των ασθενών και αποφασίζουμε τη διαχείριση. Πάντως, οι ασθενείς αντιμετωπίζονται σαν να έχουν κορονοϊό ανεξαρτήτως των δειγμάτων».  

Αναφορικά με τη ενίσχυση του Νοσοκομείου, εξήγησε πως οι Παθολόγοι είναι σε συνεχή επικοινωνία με την κεντρική διοίκηση.

Η κ. Κοζατσάνη μίλησε για τις δωρεές από τους Συλλόγους, άφησε όμως και αιχμές για κάποιους που δεν λειτούργησαν υπεύθυνα στην κρίση.

Ο κ. Γκοτζαμάνη ανέφερε επίσης πως: “Δεν έχει πλέον τόση μεγάλη σημασία η καταμέτρηση των κρουσμάτων. Το νοσοκομείο έχει πολλές κλίνες, αν χρειαστεί θα πάρουμε κι άλλες. Μέχρι αυτή τη στιγμή μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αν χρειαστεί θα πάρουμε κι άλλο προσωπικό. Ο πολίτης με ένα απλό σύμπτωμα δεν έχει νόημα να έρχεται στο νοσοκομείο. Θα έρθει μόνο αν ο πυρετός επιμένει και αισθάνεται δύσπνοια. Αντιμετωπίζονται όλες οι ηλικίες με την ίδια σοβαρότητα. Στατιστικός θα προσβληθούν και νέα ηλικία άτομα. Ενδεχομένων σε μικρό ποσοστό, αλλά θα υπάρχει ένα ποσοστό”.

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ