“Ας τολμήσουν να κλείσουν την Μονάδα ΑΗΣ Καρδιάς 4 που συνδέεται με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΗ-

 

Ας τολμήσουν να κλείσουν την Μονάδα ΑΗΣ Καρδιάς 4 που συνδέεται με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας.

ΕΛΕΟΣ!!!
Στα γνωστά παιχνιδάκια, της κυβέρνησης και της ΡΑΕ, εντάσσεται και το πρόγραμμα κλεισίματος όλων των λιγνιτικών μονάδων σήμερα στις 12 το βράδυ.

Στόχος ένας και μοναδικός, η ενίσχυση των ιδιωτών παραγωγών που δήθεν παράγουν καθαρή ενέργεια (βλέπε Φ Α που ρυπαίνει). Είναι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και απατηλά, που υπό μορφή Δηλώσεων υποσχεσεων, ειπώθηκαν, από τα χείλη των αρμοδίων υπουργών, στο Ξενοδοχείο Παντελίδη, για διασφάλιση των τηλεθερμανσεων.

Πέρασαν 2 μήνες και πλέον, αλλά καμία Νομοθετική Ρύθμιση και διασφάλιση όλα στον αέρα.

Ας τολμήσουν σε μια περίοδο με χαμηλές θερμοκρασίες, με τους πολίτες κλεισμένους στα σπίτια λόγω επιδημίας, να θέσουν εκτός συστήματος τις λιγνιτικες μονάδες.

Σίγουρα είναι θετική η κάθε παρέμβαση. Τηλεθέρμανσης, Δημοτικής αρχής, βουλευτή,για αποτροπή μιας τέτοιας αρνητικής εξέλιξης.

Όμως το πρόβλημα παραμένει και είναι έντονο.

Δεν έχουν τον Θεό τους.

Σε μία περίοδο με έντονα τα Εθνικά θέματα στα σύνορα με την Τουρκία, με την ραγδαία επέκταση της επιδημίας του Κορωνο’ι’ου.

Το μυαλό τους είναι πως θα τελειώσουν την Λιγνιτική Παραγωγή, που συνέπεια θα είναι η Ερήμωση της περιοχής μας……

Για το ίδιο θέμα ο βουλευτής κ. Παπαδόπουλος είπε: “Μετά από ενημέρωση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για πιθανό σταμάτημα της μονάδας 4 του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, η οποία τροφοδοτεί την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας, επικοινώνησα με το Υπουργείο Ενέργειας, τον Υφυπουργό Γεράσιμο Θωμά ο οποίος δεσμεύτηκε να λύσει το πρόβλημα . Άλλωστε θυμίζω ότι από τον Δεκέμβριο έχω ζητήσει νομοθετική ρύθμιση όπου οι μονάδες των ΑΗΣ που χρησιμοποιούνται για να δουλεύουν οι τηλεθερμάνσεις , σε κακές καιρικές συνθήκες , να προηγούνται στο σύστημα , όποτε να μην υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της Τηλεθέρμανσης . Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσει η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης , ιδιαίτερα τώρα σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και την Κοζανη και Πτολεμαΐδα ιδιαίτερα”.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ